Yesevi Hareketi Derneği Aydın İl Temsilciliği ve Batı Anadolu Bölge Başkanlığı, eğitime destek oldu. Bugüne kadar öğrencilere eğitim sürecinde katkı veren Yesevi Hareketi Derneği Aydın İl Temsilciliği ve Batı Anadolu Bölge Başkanlığı, bu eğitim-öğretim sezonunda da öğrencilerin yanında oldu. Kırtasiye ihtiyacından okul çantasına kadar öğrencilere destek veren Yesevi Hareketi Derneği Aydın İl Temsilciliği ve Batı Anadolu Bölge Başkanlığı, öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Yesevi Hareketi Derneginden Egitime Dev Destek 504300 5Ac9981Fca94D85Ae533Bd0A119315F3

“BAĞIŞLAR SAYESİNDE OLUYOR”

Her zaman eğitimin yanında olduklarını kaydeden Yesevi Hareketi Derneği Aydın İl Temsilcisi Hidayet Karabay, “Yesevi Hareketi Derneği Aydın İl Temsilciliği ve Batı Anadolu Bölge Başkanlığı olarak bu yıl 305 ilkokulu öğrencisinin kırtasiye ihtiyaçlarını temin ediyoruz ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz. Aynı zamanda 80 öğrenci için okul çantası hazırladık ve bunların da dağıtımını büyük oranda tamamladık. Okullar başlamadan önce de Nazilli Esenköy İlkokulu'nun tuvalet ve lavabolarının tadilatı derneğimiz tarafından yaptırıldı ve öğrencilerin kullanımı için okul başlamadan önce hazır hale getirildi. Tüm bu yardımlar Aydın bölgesinde bağışçılarımızın bize gönderdiği bağışlar sayesinde yapılmış oluyor.” dedi.

Yesevi Hareketi Derneginden Egitime Dev Destek 504300 8266C2D12E7068C291122F7Ae32F86Ad

“ORMAN YANGINLARINA DA MÜDAHALE ETTİK”

Yesevi Hareketi Derneği olarak birçok alanda aynı anda hizmet vermeye devam ettiklerini kaydeden İl Başkanı Karabay, “Bunlar içerisinde gıda yardımı öğrenciler için kırtasiye yardımı okul ve sosyal anların ihtiyaçlarının imkanlarımız ölçüsünde sağlanması sokak hayvanlarına mama temin edilmesi ve üniversite öğrencilerine burs verilmesi gibi alanlar var. Bunların yanında Yesevi Arama Kurtarma Aydın ekibimiz AFAD ile koordineli olarak orman yangınlarına müdahale etme kayıp şahısların aranması gibi birçok olayda aktif olarak çalışmaktadır.” diye konuştu. Batı Anadolu Bölge Başkanı Ahmet Atay da katkılarından dolayı bağışçılara teşekkür ederek desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Nazillili hayırseverden örnek hareket! Oğlunun ismini okulda yaşatacak Nazillili hayırseverden örnek hareket! Oğlunun ismini okulda yaşatacak

Yesevi Hareketi Derneginden Egitime Dev Destek 504300 Fc69298B9Fe9E8F589194D620D50C2F

Kaynak: HABER MERKEZİ