Kuşadası'nda ilginç görüntüler: Şehri istila eden domuzlarla dalga geçti Kuşadası'nda ilginç görüntüler: Şehri istila eden domuzlarla dalga geçti

Kuşadasıspor sezon başından bu yana ard arda gelen yenilgilerin ardından bugün de Silifke Belediyespor maçından eli boş döndü. Geçtiğimiz günlerde, teknik adam Bülent Ataman ile gelen yenilgilerin ardından yollarını ayırma kararı alan siyah beyazlı kulüp bir yandan yeni teknik adam arayışlarına devam ederken diğer yandan takımı yaşadığı zor süreçten çıkartmaya çalışıyor.

Yenilgiler Kusadasisporun Pesini Birakmiyor 509462 F147A2A3Feab813B9E79772B044Ed566 (1)

İLK YARIDA GELEN GOL MAÇIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRMEYE YETMEDİ

Silifke Şehir Stadyumu'nda oynanan ve Burak Kamalak, Sezgin Altun ve Yakup Keçeci'nin yönettiği karşılaşmada, sahaya, teknik adam Özer Erdem'in yönetiminde çıkan siyah beyazlı ekip ilk yarıya 42'nci dakikada Abdullah Çınar'ın golü ile eşitlik kazandırsa da ikinci yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ekip Silifke Belediyespor olurken, 49.'cu dakikada Okan Toprak ve 89.'cu dakikada Berkay Öztuvan'ın golleri ile siyah beyazlı ekip gidişata dur diyemedi ve maçtan 3-1 yenik ayrıldı.

Yenilgiler Kusadasisporun Pesini Birakmiyor 509462 A64F1Caf72C86A07Be48698Ec27E1Eb6

SİYAH BEYAZLI TARAFTAR GALİBİYET İSTİYOR

Kuşadasıspor'un sezon başından bu yana galibiyetten yana yüzünün gülmemesi ve bugün oynadığı karşılaşma sonucunda istenilen galibiyeti yine alamaması taraftarı da üzdü. Sezon başından bu yana Anadolu Ünv, Hopaspor, K. Maraşspor, Bornova 1877 ve bugün de Silifke Belediyespor karşısında alınan yenilgi ve kaybedilen puan başta futbolcular ve yönetim olmak üzere Kuşadasıspor taraftarlarını da üzdü. Taraftar, zorlu bir süreçten geçiren Kuşadasıspor'un bir an önce teknik adam açığını kapatarak toparlanmasını bekliyor.

Muhabir: AYLİN ESER