Aydın’ın sevilen iş inşalarından olan Boreas Sigorta Acentesi ortaklarından Özkan Işıklar, 4 yıl önce otomotiv sektörüne de adım attı. Işıklar tarafından Efeler ilçesi, 2. Sanayi Sitesi, Yeni Sanayi Caddesi’nde hizmete açılan Yedieylül Otomotiv, sürücülere, araç bakım ve hafif onarım hizmetleri sunuyor. Yedieylül Otomotiv’de tecrübeli personelleri ile verdiği kaliteli hizmet ile araç sürücülerinin takdirini kazanan Işıklar, 1. Sanayi Sitesi’ne de yatırım yapma kararı aldı. Kısa süre önce Tepecik Bulvarı üzerinde, özellikle ağır vasıta, otomobil ve motosiklet akülerinin satışının yapıldığı ‘Yedieylül Akü’ isimli ikinci iş yerini açan Işıklar, aynı zamanda Burtech Kimya’nın Aydın Bölge Bayiliği’ni de yapıyor. Işıklar, hem Yedieylül Otomotiv’de, hem de Yedieylül Akü’de Burtech Kimya’nın aralarında endüstriyel yağlar, motor yağ katkıları ve sprey boya çeşitlerinin de bulunduğu toplam 300 çeşit ürününün toptan fiyatına perakende satışını yapıyor. Burtech’in otomotiv sektörüne çözümler üreten, birbirinden kaliteli ürünlerini, Aydın il genelinde toptan fiyatına pazarlayan Işıklar, sektörde en çok tercih edilen firmalardan birisi olmayı başardı.

Yedieylulden Otomotiv Sektorunde Ayricalikla Hizmetler 498932 80258740Eacd945F35Cf487894389Fc0

SEKTÖRE YENİ BİR SOLUK KAZANDIRDI

İş insanı Özkan Işıklar, otomotiv sektöründe 4 yıldır hizmet verdiklerini dile getirerek, “Yedieylül Otomotiv olarak 2. Sanayi Sitesi’nde 2000 yılından beri hizmet veriyoruz. Bu şubemizde yağ bakımı, alt takım malzeme değişimi, hafif araç onarımı gibi işlemler yapıyoruz. Ayrıca Burtech Kimya’nın Aydın Bölge Bayisiyiz. İl genelindeki otomotiv sektörü temsilcilerine, Burtech Kimya’nın yaklaşık 300 çeşit ürününü toptan fiyatına sunuyoruz. Bu ürünlerin içinde temizlik, oto kozmetik, endüstriyel yağlar, motor katkı grupları, sprey boya çeşitleri, servis ürünleri yer alıyor. 1. Sanayi Sitesi’nde ise bizim gibi bir işletmenin olmadığını belirledik. Bu işletmemizde otomotiv ile ilgili birçok ürünü, otomotivin yanında sprey boya grupları gibi çok sayıda ürünü bir araya toplayarak hizmet vermek istedik. Sektöre yeni bir soluk kazandırmak için bu yola çıktık” dedi.

Yedieylulden Otomotiv Sektorunde Ayricalikla Hizmetler 498932 91A17Dbbd68Ddc5B71Fb060836673A53

TOPTAN FİYATINA PERAKENDE SATIŞ

Yedieylül Akü’de satışa sundukları ürünler hakkında da bilgi veren Işıklar, “Ağır vasıta, otomobil ve motosikletlere yönelik akü satışı yapıyoruz. İş yerimizde Energizer, Varta, İnci ve FD Power+plus marka akülerimiz bulunuyor. Akünün yanı sıra sprey boya, fren balata spreyi, WD40 yağlayıcı, motor yağları, araç katkı grupları ve oto kozmetik ürünlerimiz var. Ürünlerimizi, toptan fiyatına perakende satışını yapıyoruz” diye konuştu.

Yedieylulden Otomotiv Sektorunde Ayricalikla Hizmetler 498932 96Bcac238Be3F488543Da200Dada62Aa

Söke’de riske dayalı gıda işletmeleri denetlendi Söke’de riske dayalı gıda işletmeleri denetlendi

TAKSİT FIRSATI

Ürünlerini uygun fiyatlarla satışa sunduklarını kaydeden Işıklar, müşterilerine, anlaşmalı oldukları bankalarla kredi kartına taksit imkanı da sunduklarını dile getirdi. Işıklar, tüm araç sürücülerini Yedieylül Otomotiv ve Yedieylül Akü’nün ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanmaya davet etti.

Yedieylulden Otomotiv Sektorunde Ayricalikla Hizmetler 498932 3483F8Aa614F850909786Fcfb267F021

Muhabir: EMRAH DİNÇER