Fahrettin Çiçek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Yurtcan’a sert sözlerle yanıt verdi: "TÜRSAB, siyasi bir platform değil, siyasetten bağımsız bir kurumdur. Lütfen mesleki konumumuzun doğru anlaşılması için açıklamalarda bulunun ve siyasi çıkarlarınız uğruna meslek örgütünün imajına zarar vermeyin."Eski Tursab Aydin Bolge Kurulu Baskani Cicek Yurtcani Sert Elestirdi 511461 41040Fe993Aa0719Bda629C60Aa09769

"FESTİVALİ PARTİ SİYASETİNE ALET ETMEYİN"


Çiçek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Kaymakamlık istişare toplantılarına katılıyorsunuz, her ay belediye meclis toplantılarında Belediye Başkanı ile bir aradasınız. Ayrıca, belediye meclisinin Turizm Komisyonu üyesi olarak fuarlara katılıyorsunuz. TÜRSAB BTK Başkanı olarak Belediye Başkanı’ndan her zaman randevu alabiliyorsunuz. Ancak bu konuları yüz yüze konuşmak yerine sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunarak TÜRSAB’ı, üyesi olduğunuz İYİ Parti'nin siyasetine alet ediyorsunuz. TÜRSAB, siyasi bir platform değildir. Mesleğinizi doğru bir şekilde temsil edin."

Eski Tursab Aydin Bolge Kurulu Baskani Cicek Yurtcani Sert Elestirdi 511461 63D035956A9861Eb16Bfa1C0E48F5950

"KENTİN BİR PAYDAŞI OLUN"


Çiçek, Yurtcan'a sosyal medya üzerinden siyaset yapmak yerine belediye başkanı ile doğrudan iletişime geçmesini tavsiye etti: "Bu kente katkı sunmak istiyorsanız, sosyal medya üzerinden siyasi mesajlar vermek yerine Belediye Başkanı’nı arayıp önerilerinizi doğrudan iletin. Eğer samimi bir katkı sunma niyetiniz varsa, bunu sosyal medyada değil, yüz yüze görüşerek göstermelisiniz. Kentin bir paydaşı olarak, temsil ettiğiniz kurumun imkanlarını sunmak için davet beklememelisiniz. Eğer bir engel varsa, bunu açıklamalısınız."

"KURUMUN SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRİN"

Bozdoğan Belediyesi, Dutlukuyu sakinlerinin ezan sesi özlemini giderdi Bozdoğan Belediyesi, Dutlukuyu sakinlerinin ezan sesi özlemini giderdi


Ayrıca Çiçek, Yurtcan’a festivalle ilgili sorular yöneltti: "Son iki gündür festival katılımcılarını gördünüz mü? Festivali yerinde izleyip, Kuşadası’nın tanıtımına etkilerini takip ettiniz mi? Bu festival, sürdürülebilir turizm anlayışıyla uluslararası bir boyut kazanıyor ve Kuşadası’nın geleceğine olumlu etkiler bırakacak. Kısacası, Sayın Yurtcan, temsil ettiğiniz kurumun sorumluluklarını yerine getirin. İYİ Parti’nin siyasi hevesleri uğruna o makamda kalmaya çalışmayın."

Muhabir: AYLİN ESER