Türkİye’nin farklı illerinden Çağla’ya destek olmak için kilometrelerce yol gelen Türk Riders Chopper Club ailesi üyeleri, ‘Çağla, mücadele ettiğin bu yolda biz de seninleyiz’ mesajını verdi.

Kuşadası Atatürk Anıt’ı önünde toplanan ve Türkiye’nin farklı illerinden motosikletleri ile gelen grup üyeleri, Çağla Deniz Tunç’un, Dubai’de gen tedavisi olabilmesi için valilik onaylı olarak başlatılan kampanyaya destek oldu. Çağla’nın ikiz kardeşi ve ailesinin hazır bulunduğu etkinliğe, Kuşadalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de yoğun katılım gösterdi. Etkinlikte, Türk Riders CC üyelerinin oluşturduğu ve Türkiye’nin 70 farklı ilinden katılım sağlayan 260’a yakın motosiklet sürücüsü, motosikletlerini Atatürk Anıtı meydanına dizerek adeta görsel şölen yaşattı. SMA hastası Çağla’ya ait bağış kutularını ellerine alarak alanı dolduran izleyiciler arasında gezerek bağış toplayan grup üyeleri vatandaşlardan büyük takdir topladı. Etkinlik sonunda, Çağla Deniz Tunç’u aralarına alan Türk Riders CC üyeleri hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

CHP’li Özdemir’den kadın cinayetine tepki CHP’li Özdemir’den kadın cinayetine tepki

Turk Riders Ailesinden Cagla Icin Dev Bulusma 497898 A954823509Abd4614462Cffa5E14Ff9D

'BÜYÜK ANADOLU SÜRÜŞÜMÜZÜN ROTASINI ÇAĞLAMIZ İÇİN KUŞADASI'NA ÇEVİRDİK'

Etkinlik kapsamında sorularımızı cevaplayan, Türk Riders Chopper Clup Genel Başkanı Ruhsati Tıraş, Türk Riders CC’nin her yıl düzenlediği Anadolu sürüşünü bu yıl Kuşadası’na yönelttiklerini anlatarak, ‘Çağla Deniz Tunç ile bir araya gelerek kendisine tedavi sürecinde destek olmak istedik. 260’a yakın kardeşimiz ile Kuşadası’nda olmaktan ve Çağla kardeşimize destek vermekten dolayı çok mutluyuz. Bunun yanı sıra kulübümüze özel olarak düzenlediğimiz ve yeni kardeşlerimizi ailemize katacağımız yelek giyme törenimizi de yine Kuşadası’nda gerçekleştireceğiz. Dileğim, kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşmasıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’dedi.

Turk Riders Ailesinden Cagla Icin Dev Bulusma 497898 B1E611F95A37D3D8E22F8D864C6130D2

‘ÇAĞLAMIZIN BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞMASI TEK DİLEĞİMİZ’

Destek kampanyası hakkında sorularımızı cevaplayan ve SMA Tip 2 hastası Çağla Deniz Tunç’u Kuşadası’nda Türk Riders ailesi ile bir araya getiren Kuşadası Organizasyon firma sahibi Gizem Aksay, ‘Bugün, Çağlamız için bir araya geldik diyerek, ‘Türk Riders ekibinin Anadolu sürüşü planladıklarını duydum. Kendileri ile iletişime geçerek, Çağlamıza destek kapmanyamızdan bahsettim ve turlarını Kuşadası’na çevirdim. Sağolsunlar 200’e yakın motosiklet ve 260’a yakın ekip üyesi ile birlikte çağrımıza yanıt verdiler. Çağla çok heyecanlıydı ve bir o kadar da mutlu oldu. Bizim tek dileğimiz Çağlamızın sağlığına kavuşmasıdır. Türk Riders CC ailesine desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum’ dedi.

Turk Riders Ailesinden Cagla Icin Dev Bulusma 497898 8D8B93C006430B7130A7Ea821906Eb43

‘TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN ÇAĞLA’YA DESTEK İÇİN GELDİK’

Türk Riders CC Türkiye Koordinatörü Sefa Özkan ise konuşmasında, ‘Bugün burada buluşmamızın iki amacı var. Bunlardan bir tanesi, SMA’lı kardeşimiz Çağlamıza artık SMA’lı dememek adına destek olmak ve diğeri de kulübümüzün rutin büyük Anadolu sürüşünü gerçekleştirerek, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yelek kardeşlerimize, Kuşadası’nın hem coğrafik hem hem de insan dokusu olarak güzelliklerini göstermektir. Alanımızda şu an 200’e yakın motorumuz ve 260’a yakın da yelekli kardeşimiz aileleri ile beraber bulunuyor. Bu kapsamda, Çağlamıza acil şifalar diliyoruz. Kuşadası Kaymakamlığı’na, Kuşadası Belediyesi’ne, Kuşadası halkına, tüm kardeşlerime katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Turk Riders Ailesinden Cagla Icin Dev Bulusma 497898 7104C88E79Ce5A7A65Fe9Fc6F560E272

‘ÇAĞLA, AYDIN VE KUŞADASI’NIN TEK SMA’LI ÇOCUĞU’

Kampanyaya destek etkinliği çerçevesinde konuşan Çağla Deniz Tunç’un halası Elif Tunç’ta, Çağla Deniz Tunç’un, Kuşadası ve Aydın kapsamında tek SMA’lı çocuk olduğunu belirterek, ‘Artık SMA’lı çocuğu demek istemiyoruz. Çağla’nın Dubai’de tedavi görebilmesi için 1 milyon 820 bin dolar gibi bir tedavi masrafına ihtiyacı var. Bu yaklaşık 62 milyon TL ediyor. Ocak ayından bu yana yüzde 71’ini sizlerin, duyarlı insanların sayesinde tamamladık. Destekleriniz için sonsuz teşekkürler. Sizlerin desteği bizim için çok kıymetli. İyi ki varsınız’ dedi.
 

Muhabir: AYLİN ESER