On Numara Sportif Didim S.K iletişim ve reklam ajansını seçti On Numara Sportif Didim S.K iletişim ve reklam ajansını seçti

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Didim’e gelen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, ilk olarak TŞOF’a ait Didim Eğitim ve Dinlenme Tesislerini ziyaret etti. Yiğiner, ziyareti esnasında tesislerde konaklayan Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç, Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sedat Çakıl, Eskipazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Gündüz ve tesis yöneticileriyle bir araya geldi. Oda başkanlarıyla esnaf ve sanatkarları ilgilendiren konular hakkında değerlendirmelerde bulunan Yiğiner, “Federasyonumuza ait olan Didim’deki tesisimizi ziyaret etmek için Didim ilçemize geldik. Didim, ülkemizin önemli turizm kentlerinden bir tanesi. Burada bulunan tesisimiz de Didim turizmine hizmet veriyor. Camiamızda bulunan oda ve birlik başkanlarımızı Didim’deki tesislerimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Tsof Baskani Yiginer Didim Soforler Odasini Ziyaret Etti 503549 B657E9164Eda5022689383116159A2F9

TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı da ziyaret etti. Genel Başkan Yiğiner’i Oda Başkanı Barış Şam ağırladı. Ziyarette konuşan Yiğiner, “Didim Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanımız Barış Şam’ın misafiri olduk. Ulaşım esnafımızla ilgili konuları istişare edip çalışmalarımızı paylaştığımız Barış başkanımıza gösterdiği ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tsof Baskani Yiginer Didim Soforler Odasini Ziyaret Etti 503549 F89F63Fd36C137A5A632Be67375598B7

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Şam ise ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Yiğiner’e teşekkür ederek, odada yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Şam, “TŞOF Başkanımız Sayın Mehmet Yiğiner’e odamıza yaptığı nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ