5-6 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Aydın Barosu başkanlık seçimleri için Avukat Cihan Şahin aday olduğunu açıkladı. Avukat Cihan Şahin baroda gücün değil, sözün gücünün hakim olacağı bir anlayışın egemen olacağını ifade ederek, "Farklı fikirler zenginlik kabul edilecek ve bunların aktif değerlendirilmesiyle, bütünün hayrına olan fikirler uygulanacaktır.

Gökkuşağındaki renkler gibi farklı fikirlerin de son ana fikir öncesindeki hali yağmurdan önceki şimşekler gibidir. Sonuç, gökkuşağı güzelliği olacaktır ve bunu sağlayacak olan orkestranın şefi baro başkanı olacaktır" dedi.

Baro
Kendini bilmenin erdem olduğunu vurgulayan Şahin çatışma yönetimi, müzakere ve orkestra şefliği konularındaki yeteneklerini sivil toplum örgütlerinde gösterdiğini belirterek, "Farklı sesleri iletişim arızası olmadan musikiye dönüştürebiliyorum ve bu yeteneklerimi baromuzda da uygulayacağım" şeklinde konuştu.

Aydın’ı üzen ölüm! Genç yaşta hastalığa yenik düştü Aydın’ı üzen ölüm! Genç yaşta hastalığa yenik düştü

Şahin baro başkanlığı seçilmesi durumunda ilk dönemde yapabileceklerini tamamlamayı, tamamlayamadıklarını ise ikinci dönemde bitirmeyi hedeflediğini ifade etti. Ayrıca, "Bir kez seçilince devamlı seçilmek gibi bir düşüncem yok. Genç meslektaşlarımıza görevimi onurlu bir şekilde teslim etmek isterim" dedi.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE