Aydın’a ne kadar yatırım yapıldı? Aydın’a ne kadar yatırım yapıldı?

Akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen programda açılış konuşmasını, Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kılıçkan yaptı. Prof. Dr. Kılıçkan, yeni akademik yılın tüm öğrencilere ve personele başarı getirmesini dileyerek, üniversite hayatına adım atan öğrencilere yüksekokul hakkında genel bilgiler verdi. Ayrıca, öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunlarda, meslek yüksekokulu yönetimi olarak her zaman yanlarında olacaklarını ve sorunların çözümü için özveriyle çalışacaklarını belirtti.

Sultanhisar Myo Ogrencilere Oryantasyon Duzenledi 511908 6797Feae2Bb99265Bcb332Bf3Aa60002

Açılış konuşmasının ardından MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Şinasi Yaylagül, yüksekokulun yapısı, genel eğitim faaliyetleri ve öğrenci haklarıyla ilgili kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Yaylagül, özellikle OBİS (Öğrenci Bilgi Sistemi) ve ADÜZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) sistemlerinin kullanımı hakkında detaylı bilgiler vererek, öğrencilerin bu platformlardan nasıl faydalanabileceklerini anlattı.

Program, katılımcıların sorularını yönelttiği soru-cevap bölümüyle tamamlandı. Yeni öğrenciler, etkinlik sonunda üniversiteye ve yüksekokul ortamına daha iyi adapte olmanın mutluluğunu yaşadı.
 

Sultanhisar Myo Ogrencilere Oryantasyon Duzenledi 511908 9Cd5E2583935E55B6C2D807B7Ab97895

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR