Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara hemen hemen her gün önemli uyarılarda bulunmayı sürdürüyor. Son olarak Memiş, “Size iki taktik vereceğim” diyerek, uygulandığında yatırımcılara gelir elde etmelerini sağlayacak ipuçlarını paylaştı.

Memiş’in açıklamaları şu şekilde:

Ekran Görüntüsü 2024 08 27 204918

"BİRİNCİ TAKTİĞİM EURO…"

“Elimde Euro var. Bunun nasıl değerlendirebilirim, şeklinde sorular alıyorum. Ben olsaydım dolara geçerdim, dolarda beklerdim. Daha sonra da ons altının düşmesini beklerdim. Ons altına giriş yapardım bu kadar basit ve bu kadar net.

Altına kıyasla gümüş de ucuz kaldı. Şu anda 2 bin 992 dolar seviyesinde. Gümüş tarafında yükseliş beklediğimi dile getirmek isterim. Gümüşün gram fiyatı 32,68 TL seviyesinde. Yukarı yönlü hareketlerle yine 30 seviyelerine çıkmıştı. 34 TL direncini takip ediyor olacağım. Elinizdeki Euro ile değerli metallere geçiş için bu hafta bir fırsatınız var.

Ekran Görüntüsü 2024 08 25 160848-1

“İKİNCİ TAKTİĞİM İSE…”

Geçen hafta ‘Ons altın tarafında ters köşe olabilirsiniz’ diye bir uyarım vardı. İran’dan bir misilleme saldırısı gelmedi. Ama geçen hafta yeniden ons altında 2 bin 470 dolar destek seviyesini gördük.

Bankada tuttukları birikimleri fiziki altına çevirmek isteyenler için bir fırsat bulunuyordu. Arkadaşlarımız zararsız bir biçimde bu işlemi gerçekleştirebildi. Yapamayanlar, geç kalanlar için ise ikinci fırsat ayağa kadar geldi.

AYUDER hem Aydın’a hem üyelerine değer katıyor AYUDER hem Aydın’a hem üyelerine değer katıyor

Bankadan 81 bin 750 dolara, dolar tarafına geçerdim. Geçiş yaptığım an itibariyle bankadan fiziki olarak dolarımı alır, ons altının 2 bin 470 dolar seviyesine kadar düşmesini bekler ve altınımı yerine koyardım. Zararsız bir biçimde bu işi bitirmiş olurdum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ