Aydın’ın İncirliova ilçesinde faaliyet gösteren Sayınova İnşaat, 2008 yılında sektöre adım attı. Deneyimli çalışanları ile çağın koşullarına uygun olarak İncirliova ve Koçarlı’da bugüne kadar sayısız konut projesi inşa eden Sayınova İnşaat, projelerinde vatandaşlara kaliteli, konforlu, güvenli ve modern yaşam alanları sunuyor. Vatandaşların gerek barınma ihtiyaçlarını karşılamak, gerekse yatırım amacıyla aldığı Sayınova İnşaat konutları, yoğun ilgi görüyor. İncirliova ve Koçarlı’nın yanı sıra Aydın’ın diğer ilçelerinden ve farklı illerden çeşitli nedenlerle Aydın’a gelen vatandaşların da ilk tercihi olan Sayınova İnşaat, kentin marka inşaat firmaları arasına kısa sürede adını yazdırdı. Sayınova İnşaat, hayata geçirdiği konut projeleri ile şehrin gelişimine, ekonomisine ve istihdamına ciddi katkıda bulunuyor.

Sayinova Insaat Incirliova Ve Kocarliya Atilan Imza 497997 7C158Fcc6Bbda5488837Ba4Da700Dc3C

Genç İş İnsanları strateji çalıştayında buluştu Genç İş İnsanları strateji çalıştayında buluştu

“MODERN YAŞAM ALANLARI HAZIRLIYORUZ”

Sayınova İnşaat’ın sahibi Kenan Sayın, “İncirliova, merkez ilçe Efeler’e yakın olmasının yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından göç alan ve sürekli gelişen bir ilçe. Biz de vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak için ilçemizin adından da esinlenerek 2008 yılında ‘Sayınova İnşaat’ firmamızı kurduk. Firma olarak, kendimizi İncirliova ile sınırlamadık, komşu ilçemiz Koçarlı’da da konutlar inşa ettik. Bugüne kadar 3+1,2+1,1+1 dairelerden oluşan sayısız konut projesine imza attık. Firmamıza has konut projelerimizle vatandaşlarımıza konforlu, güvenli ve kaliteli yaşam alanları sunuyoruz. İnşaat sektörünün son trendlerini yakından takip ederek, gerek geniş aileleri, gerekse bekar bireyleri düşünerek modern yaşam alanları hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sayinova Insaat Incirliova Ve Kocarliya Atilan Imza 497997 E7E7679742A220Bb1480Eb781B38521C

“BİZ, İŞİMİZDE İDDİALIYIZ”

İnşaat sektöründe bugüne kadar yüzlerce vatandaşı ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Sayın, “Sayınova İnşaat’tan konut alan vatandaşımız, hiçbir şekilde mağdur olmayacağını bilir. Vatandaşlarımızın enerjiyi verimli kullanabilecekleri, rahatlıkla ulaşımlarını sağlayacakları, sosyal aktivitelere katılabilecekleri ve satın aldıklarında değer kaybetmeyecek konutlar inşa ediyoruz. Biz, işimizde iddialıyız. Bunu da hayata geçirdiğimiz her projede ortaya koyuyoruz. Yaşam standartlarını yükseltmek isteyen tüm vatandaşlarımızı, Sayınova İnşaat ayrıcalığıyla tanışmaya bekliyoruz” dedi.

Sayinova Insaat Incirliova Ve Kocarliya Atilan Imza 497997 2F3B7B9Afd160D42A64446Df119D2Bef

Kaynak: HABER MERKEZİ