Aydın Veteriner Hekimleri Odası’nda görev değişimi yaşandı. Geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulda mevcut başkan Cemil Şahin yeniden aday olmazken tek liste halinde yapılan seçimi Hakan Kaya ve ekibi kazandı. İlk yönetim kurulu toplantısında Hakan Kaya, başkanlığa seçildi.

“MUTLULUK VE HUZURLA TESLİM EDİYORUM”

Yeni yönetim için devir teslim töreni düzenlendi. Törende eski başkan Şahin hazır bulundu. Görevi Kaya ve yönetimine teslim eden Şahin, başarı diledi. Devir teslim töreninde konuşan Şahin, “Gelişimin hayat damarlarından biri değişimdir.’ inancıyla, 28 Eylül 2024 günü gerçekleştirdiğimiz 16. Olağan Genel Kurulumuzda yeniden aday olmayarak, 3 dönem boyunca onurla, gururla ve bir nöbetçi bilinciyle sürdürmüş olduğum Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi sonlandırmıştım. Devir teslim töreni ile 3 dönem boyunca Odamızın Genel Sekreterliği görevini büyük özveri ve başarıyla sürdürmüş olan, birlikte çalışmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğum, 16. Olağan Genel Kurul ve Seçimlerimiz neticesinde de Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen, Başkanımız Sayın Hakan Kaya’ya, bu onurlu görevi, büyük bir mutluluk ve huzurla teslim etmiş olmanın gururunu yaşıyorum.” dedi.

Didim Belediyesi “Temiz bir Didim” için çalışıyor Didim Belediyesi “Temiz bir Didim” için çalışıyor

Sahinden Nezaket Ornegi Takdir Topladi 510657 B154591078F5258E51C6Cf0Cbcd8Eb61

ŞAHİN’E PLAKET VERDİLER

Şahin, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Aydın Veteriner Hekimleri Odamızın şanlı sancağını, en iyi şekilde taşıyarak, çok daha yükseğe çıkaracaklarından asla şüphe duymadığım, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hakan Kaya’ya, Genel Sekreterimiz Sayın Fatih Göğebakan’a, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Sayın Hüseyin Yılmaz’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Sedat Turgut ve Sayın Yezdan Yıldırım’a, görevlerinde üstün başarılar diliyor, takdim ettikleri nazik plaketleriyle bizi onurlandırdıkları için de yürekten şükranlarımı sunuyorum. Son nefesime kadar meslek örgütümüzün emrinde olacağım. Aydın Veteriner Hekimleri Odası büyük bir ailedir.” Devir teslim töreninde hazır bulunarak nezaket örneği sergileyen eski başkan Şahin, takdir topladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ