Aydın’ın Efeler ilçesinde 2002 yılından bu yana hizmet veren Cemal Düşüm Kuaför Salonu’nda mesleğe adım atan Gökhan Uygun, saç tasarımı, renk uygulamaları ve kişiye özel saç kesimleriyle adından başarıyla söz ettiriyor. Toplam 16 yıldır Cemal Düşüm Kuaför Salonu’nda çalışan Gökhan Uygun, yaptığı saç modelleriyle büyük beğeni topluyor. Mesleğinde kendisine has oluşturduğu tarzıyla müşterilerin aradığı kuaför olmayı başaran Gökhan Uygun, yoluna emin adımlarla ilerliyor. 
MÜŞTERİLERİN GÖNLÜNDE TAHT KURDU
Ustası ve işletme sahibi Cemal Beşparmak’ın yanında her geçen gün kendini daha da geliştiren Uygun, mesleğindeki becerisinin yanı sıra çalışkan, beyefendi, sempatik ve mütevazı kişiliğiyle de müşterilerinin gönlünde taht kurdu. Cemal Düşüm Kuaför Salonu’nun Güzelhisar Mahallesi’ndeki şubesinde sorumlu müdür olarak görev yapan usta kuaför Gökhan Uygun, hem klasik hem de yenilikçi saç tasarımlarını başarıyla hayata geçirerek en çok tercih edilen kuaförlerinden biri oldu. 

S A Ç 2,

“DÜNYAYA BİR DAHA GELSEM KUAFÖR OLURDUM”
Kuaförlük mesleğini çok sevdiğini ifade eden 30 yaşındaki Uygun, “Mesleğimi büyük bir keyifle yapıyorum. Bu keyif sayesinde hiçbir zaman yorulmadan çalışıyorum. Kuaförlük mesleği benim için bir tutku. Mesleğimi o kadar seviyorum ki dünyaya bir daha gelsem yine kuaför olurdum. Sağlığım elverdiği sürece mesleğimi yapmaya devam edeceğim.” dedi. 

Whatsapp Görsel 2024 06 23 Saat 17.03.02 447E215C
“BANA REHBERLİK ETTİ”
Meslekte kendini geliştirmenin çok önemli olduğunu kaydeden Uygun, “14 yaşında, kuaförlük mesleğini öğrenmek için Cemal Beşparmak’ın yanına geldim. İlk günden itibaren bana mesleğin inceliklerini, teknik bilgileri ve müşteri ilişkilerini öğretmek için büyük çaba sarf etti. Onun rehberliğinde, hem işin pratiğini hem de sanatsal yönünü keşfetme fırsatı buldum. Ben kendimi çok şanslı görüyorum, çünkü Cemal Beşparmak gibi bir ustam var. Meslekteki gelişimimi ve öğrendiğim tüm değerli bilgileri ona borçluyum. Cemal Usta, kuaförlükte sadece teknik beceriler değil, aynı zamanda iş disiplini, müşteri ilişkileri ve mesleki ahlak konularında da bana rehberlik etti.” diye konuştu.

Whatsapp Görsel 2024 06 23 Saat 17.03.02 270A94B2

“ÜZERİNDE EMEĞİM ÇOKTUR”
30 yıllık meslek hayatında birçok kuaför yetiştiren Usta Kuaför Cemal Beşparmak, yetiştirdiği kuaförlerden Gökhan Uygun’un kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirterek “Gökhan, yanıma işi öğrenmek için ilk geldiğinde çok azimli ve istekliydi. Üzerinde emeğim çoktur, tüm mesleki birikimlerimi kendisine öğrettim. Gökhan, mesleğimizin geleceği açısından umut verici bir isim. Disiplini, yaratıcılığı ve müşteri odaklı yaklaşımı ile fark yaratıyor. O bizim için, sadece bir usta değil, aynı zamanda bir aile ferdi gibi oldu.” şeklinde konuştu.

S A Ç

Kaynak: HABER MERKEZİ