Aydın’da çalışmalarını sürdüren CHP’de gözler, Efeler İlçe Gençlik Kolları’nın olağan genel kuruluna çevrildi. 5 Ağustos pazartesi günü gerçekleştirilecek olan genel kurul öncesinde başkan adaylarından Sinem Özyeğin, açıklamalarda bulundu. Seçimlere beyaz liste ile girecek olan Özyeğin, birlik ve beraberlik mesajları vererek genel kurulda kendisine destek istedi.

CHP’li Özdemir’den erken seçim mesajı “Geçim yoksa seçim var” CHP’li Özdemir’den erken seçim mesajı “Geçim yoksa seçim var”

“İKTİDAR YOLCULUĞUNUN MİMARLARI OLACAĞIZ”

Genel kurulun hayırlı olmasını dileyen Özyeğin, “31 Mart 2024
seçimlerinden Türkiye’nin birinci partisi olarak çıkan, ülkemizin dört bir yanında, Aydın’da ve Efeler ilçemizde büyük başarılara imza atan partimizi şimdi de ilk genel seçimde iktidara taşımak için canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Geçmişten ve geleneklerimizden aldığımız güç ile geleceğe ve iktidar mücadelemize bu ülkenin ve partimizin gençleri olarak var gücümüz ile katkı koyacağız. Gençlerin hayallerini hedef olarak koyan bir anlayışla baba ocağımız Cumhuriyet Halk Partisi’mizin yarınlara olan iktidar yolculuğunun mimarları olacağız.” diye konuştu.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Özyeğin, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Birlikteliğimizin verdiği güç ve enerji ile ortaya koyacağımız projeler, Efeler’deki gençlerimizin mücadelesine ortak olacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirası olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için çalışacağız. Gençlerin niteliksiz eğitime maruz kalmadığı, genç işsizliğin son bulacağı, gençlerin gelecek kaygısı taşımadığı bir Türkiye için birlikte kol kola yürüyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında gençlerin yüzünün güleceği bir Türkiye için canla, başla yorulmadan çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 5 Ağustos’ta gerçekleşecek Efeler İlçe Gençlik Kolları kongremizde değerli genç arkadaşlarımdan Beyaz Liste ile katıldığımız seçimde desteklerinizi bekliyorum. İktidar Gençlerin mücadelesi ile gelecek. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! Yaşasın örgütlü mücadelemiz!”
 

Kaynak: HABER MERKEZİ