2019 yerel seçimlerinde AK Parti ve MHP'nin ortak adayı olarak Belediye Başkan Adayı gösterilen Zeki İnal eski dostlarına sosyal medya üzerinden sert ifadelerle yüklendi. Aydın Milletvekili Ömer Özmen'in Karacasu ziyareti ile ilgili sosyal medya üzerinde paylaşımda bulunan İnal, Özmen'in halkın içine çıkmadığını iddia etti. İddiaları yalanlayan AK Parti Karacasu İlçe Başkanı İsa Sevinç, İnal'a "Halkın size verdiği yetkiyi neden yarıda bıraktınız" diye sordu.

Ozmenin Karacasuya Gelisi Sessiz Gidisi Olayli Oldu 492917 69B3668E7660E6A1A7Ce0Fc4448E8Aa2

İnal paylaşımında,

Ozmenin Karacasuya Gelisi Sessiz Gidisi Olayli Oldu 492917 15Cc4Ad1D4F1Bbc278B966790Ac9E2B3

"Değerli hemşehrilerim,malumunuz dün ilçemizin pazarı idi.Karacasu pazarına 38 mahallemizden muhtarlarımızın hepsi halkımızın çoğu gelir kalabalık bir pazar olur.Siyasetçilerde genelde ilçemize ziyarete gelmek için ilçe pazarımız olduğu günü seçer.Nitekimde dün öyle olmuş.Sosyal medyadan gördüğümüze göre AKP milletvekili Ömer Özmen beyefendi ilçe ziyaretine gelmiş.Fakat ne yazıkki halkın içinde değil sadece yanında ilçe yönetimi ile paylaşılmış fotoğraflar var.Ziyarette belli kurumlar Toki ve inşaatı devam eden okul,peki Cumhurbaşkanımız meclis kapandığında milletvekillerine ne dedi.Halkın içine girin seçmenizle kucaklaşın ey Karacasu halkının verdiği oylarla seçilen Ömer Özmen dün halkın içine giripte niye işçinin, köylünün,esnafın,çiftçinin ve emeklinin derdini sormadan bir iki fotoğraf çektirip pazara bile inmeden ilçemizden rüzgar gibi geldin geçtin. Sayın milletvekili yarın meclis açıldığında Karacasuda işler yolunda mı diyeceksiniz. Sayın vekilim ben Karacasu halkımın sesi olmaya çalıştım ifadelerini kullandı.

"ZEKİ İNAL KENDİSİNE VERİLEN YETKİYİ YARIDA BIRAKTI"

Ozmenin Karacasuya Gelisi Sessiz Gidisi Olayli Oldu 492917 C5E18293Ff1F252364F42455F9E68Fb5

Karacasu’da okul servislerine sıkı denetim Karacasu’da okul servislerine sıkı denetim

Özmen'in ziyaretinden sonra yalnızca TOKİ inşaatındaki fotoğrafları paylaşan AK Parti İlçe Başkanı Sevinç, İnal'ın sözlerinden sonra kahvehane ziyaretlerinden de fotoğraflar paylaştı. Kahvehane ziyaretleri sırasında bazı emeklililerin maaşların düşüklüğünden dert yandıkları öne sürülürken 'bu sebeple mi kahvehane ziyaretlerinden fotoğraf paylaşımı yapılmadı' sorusu akıllara geldi. Sevinç, İnal'a yanıt verdiği yanıtta, "Dün ilçemizi ziyaret eden Aydın Ak parti M.vekilimiz sn ömer özmen ilçemizi ziyaret etti önce teşkilatımızı ve muhtarlarımızla bir toplantı yaptık. Oradan toki yi ziyaret edip toki inşaatının bitiş, kura ve hak sahiplerini teslimatlarıyla ilgili bilgi aldık.Oradan Sn Kaymakamımızla ilçemiz üzerini istişare edip Karacasu Devlet hastanemizi giderek gelen ve gelecek olan uzman doktorlarımız konusunu görüşüp,inşaatı devam eden mesleki teknik eğitim merkezi binasının bitirilme süresiyle ilgili bilgi edindik. Oradan Halkımızın yoğun olduğu bir kahvehaneyi giderek vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinledik. Meclisin tatili dolayısıyla Ankara dönüşü saat 14'te ilçemizi gelen sn vekilim Ömer özmen saat 18 gibi ilçemizden ayrıldı. Zeki inal bey Karacasu halkının sesi olmak adına sn vekilimizin halkın içini girmediği yönünde eleştiride bulunmuş. 1, sanırım Zeki İnal Karacasu'da hiç bir vatandaşımızın yolda görse tanımadığı iyi parti vekiliyle karıştırmış. 2-Zeki İnal sizi Karacasu nun sesi olmak için kim yetki verdi. Destek olarak verdiğimiz yetkiyi niye yarıda bıraktınız?" ifadelerini kullandı.

Ozmenin Karacasuya Gelisi Sessiz Gidisi Olayli Oldu 492917 Dc3Bae81Fa19Ca2B7D9702879B7B9956

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK