Aydem Duyurdu. Yenipazar elektrik kesintisi 8 Temmuz Pazartesi 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Yenipazar elektrik kesintisi 8 Temmuz Pazartesi 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, Bozdoğan Madran Belediye Spor Kulübü Başkanı Nedim Aktaş ve kurucu Başkanı Ömer Güraydın'a cevap verdi. Kendisi hakkında paylaşımlar yapan Aktaş ve Güraydın’a yazılı olarak cevap veren Başkan Özel, şu ifadeleri kullandı: “Son günlerde Bozdoğan Madran Belediye Spor Kulübü Başkanı Nedim Aktaş ve kurucu Başkanı Ömer Güraydın'ın yapmış olduğu paylaşımlar hakkında tarafıma açıklama hakkı doğmuştur.” 
“KULÜP BAŞKANLARI HESAP VEREBİLMELİ”
Başkan Özel, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Öncelikle, Bozdoğan Belediyesi olarak sporun ve sporcularımızın her zaman yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi belirtmek isterim. Spor, ilçemizin gençlerini bir araya getiren, onların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunan önemli bir faaliyet alanıdır. Bu bilinçle, spor kulüplerimize gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Ancak şunu belirtmek isterim ki, Bozdoğan halkı nasıl bize yetkiyi verdi, yanlış yapılan her şeyin hesabını sorarım dedi, kulüp yöneticileri de aynı şekilde hesap verebilmelidir. Her iki başkan tarafından yapılan paylaşımlarda kendi hatalarını ve yanlışlarını kabullendikleri gözler önüne serilmektedir. Belediyemize ait Madran Memba Suları İşletmemizden su ve gazozları alıp parasını ödememek, Belediye tesislerinden kahvaltılar yapmak ve parasını ödememek Bozdoğan halkının hakkına girmektir! Bozdoğan'da Spor Kulubü başkanı olmak yasaların dışına çıkmak değildir.” 
“1 KURUŞ YEMEM DE, YEDİRMEM DE”
Başkan Özel, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bozdoğan Belediyesine ait olan spor tesisimiz kulübe tahsis edilmemiş olup,11.08.2023 tarihinde kiralama yapılmıştır. Ancak kira sözleşmesindeki maddelere bağlı kalınmadığı için kira sözleşmesi fesh edilmiştir. Kendi hata ve işbilmezliklerinden dolayı oluşan bu durum için hiç kimse Bozdoğan Belediyesini ve şahsımı zan altında bırakamaz. Bozdoğan Belediye Başkanı olarak 33.600 vatandaşımızın hakkını korumak kollamak benim ilk görevimdir. Bozdoğan halkı müsterih olsun, bana emanet edilen bütçeden 1 kuruş yemem de, yedirmem de!”
 

Kaynak: HABER MERKEZİ