Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi’nin kızı Şengül Eyefçi Tutulmaz’ın sahibi olduğu Oyun Bahçesi Gündüz Bakımevi, kuruluşunun dördüncü yılına ulaşmasının gururunu yaşıyor. Efeler Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Oyun Bahçesi Gündüz Bakımevi, hem kuruluşunun 4’üncü yılını hem de 2024-2025 eğitim-öğretim sezonunu kutladı. Palyoça eşliğinde gerçekleşen etkinliklerde çocuklar eğlenceli dakikalar yaşayarak unutulmaz bir gün geçirdi. Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi’nin de katıldığı etkinlikte lokma hayrı yapılarak vatandaşlara ikram edildi.

ADÜ’lü akademisyenler gururlandırdı ADÜ’lü akademisyenler gururlandırdı

Screenshot 3-23

“OYUN ODAKLI BİR OKULUZ”

14 yıldır bu işi yaptığını, 11 yıldır aktif öğretmen olarak çalıştığını ve son 4 yıldır da Oyun Bahçesi Gündüz Bakımevi’ni işlettiğini ifade eden Şengül Tutulmaz, “Her yıl düzenlediğimiz etkinliklerle kuruluş yıl dönümüzü ve yeni eğitim-öğretim sezonunu kutluyoruz. Bu yıl da güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Palyoça eşliğinde çocuklarımız çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. Kuruluşumuzun yıl dönümü ve yeni eğitim sezonu hayırlı olsun.” dedi. Okul hakkında bilgiler veren Tutulmaz, “Gündüz Bakımevi’mizde 24 ay üzeri okul öncesi eğitimini birinci sınıfa kadar veriyoruz. Oyun odaklı bir okuluz. Gündüz Bakımevi’mizde tam gün ve yarım gün eğitimlerimiz var. Hafta içinde hizmet veriyoruz. Fiyatlarımız uygun.” diye konuştu.

Screenshot 1-22

“DOĞAL BAHÇESİ OLAN TEK GÜNDÜZ BAKIMEVİYİZ”

Ailelerin güvenli bir şekilde çocuklarını kendilerine emanet edebileceğini vurgulayan Tutulmaz, “Çocuklarımızla yakından ilgileniyoruz. Ailelerimizin kesinlikle gözü arkada kalmasın. Aydın’da doğal bahçesi olan tek Gündüz Bakımevi’yiz. İmamköy Mahallesi’ndeki bu bahçemize çocuklarımızı ayda iki kez götürerek etkinlikler yaptırıyoruz. Miniklerimiz sürekli toprakla temas ediyor, temiz hava alıyorlar. Oyunla hem eğlenerek hem keşfederek hayatı öğreniyorlar. Oyun Bahçesi’nde çocuklarımız doğal yaşam koşulları ile buluşuyor.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Tutulmaz, öğrencilerin, müzik, sanat ve spor eğitimlerini açık alanda aldığını belirterek oyun ile öğrenmenin yanı sıra beslenmeye de önem verdiklerini söyledi.

Screenshot 2-20

Kaynak: HABER MERKEZİ