AK Parti Aydın Teşkilatında kongre maratonu başladı. Sultanhisar dışında 16 ilçede tamamlanan delege seçimlerinin ardından gözler 12-28 Ekim tarihleri arasında yapılacak ilçe kongrelerine çevrildi. İlçe kongreleri öncesinde AK Parti il başkanı Gökhan Ökten başkanlığında 17 ilçe başkanı başkanının katılımıyla il başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Başkan Ömer Günel basın mensuplarıyla buluştu Başkan Ömer Günel basın mensuplarıyla buluştu

Okten Partimize Yakisan Kongre Sureci Yasayacagiz 506619 De7Dd9A40631Debe236Ecd9E3Ff222B5

“DÜĞÜN VE BAYRAM GÜNÜMÜZ”


İl Başkanı Gökhan Ökten, kongre süreciyle ilgili açıklamada bulundu. İlk günkü aşkla ve yenilenen kadrolarla kongre sürecine girdiklerini belirten Ökten, “21-22 Eylül tarihlerinde delege seçimlerini tamamladık. Seçilen delegelerimizle inşallah 12 Ekim tarihinde Buharkent’ten başlayarak 28 Ekim’de Koçarlı’da ilce kongremizi bitireceğiz. İlk günkü aşk ile, yenilenen kadrolarımızla birlikte kongrelerimizi icra edeceğiz. AK Parti kongrelerinde sandalyeler havalarda uçuşmaz. Tam tersine kongrelerimiz birliğin ve beraberliğin öne çıktığı, hep birlikte teşkilatın daha iyi bir şekle gelmesi için buluştuğumuz bir düğün ve bayram günüdür. Kasım ayı itibariyle de kadın kolları ve gençlik kolları kongreleri devam edecek” dedi.

Okten Partimize Yakisan Kongre Sureci Yasayacagiz 506619 41D6C60318B13F684565A50Acf8C83Fc

“YARIN ENDİŞEMİZ YOK”


Ökten, “Kongreye hazırlık yapan ilçe başkanlarına, gençlik ve kadın kollarına teşekkür ederim. Ak Parti’ye yakışan bir kongre süreci yaşayacağız. Görevimiz Ak Parti’ye yakışır şekilde hizmet etmek. Ak Parti’de görev alan başkanlarımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisinin sınandığı arkadaşlar. Güzel kongreler yapacağız. Yarın endişemiz yok. Bu görevler bize emanet olduğu bilinciyle tüm gayretimizi gösteriyoruz” diyerek ilce kongrelerinin sorunsuz gerçekleşeceğini belirtti

AK PARTİ’YE DAVET ETTİ


Aydın’da gençleri ve kadınları Ak kadrolarda görev almaya davet eden Ökten şunları söyledi: “Tüm ilçede siyasette yer almak isteyen, ilçelerine hizmet etmek isteyenleri AK Parti’ye davet ediyorum. Bu konuda kendine güvenen tüm arkadaşlar bize gelsinler. Online başvuru hazırlığı içerisindeyiz. Siyasette olmak isteyen gençler hanımefendiler bize ulaşsın. Şehrine bir şeyler katmak istiyorlarsa gelip bize katılsınlar. Şehrine, partisine destek olunması önemli.”

Okten Partimize Yakisan Kongre Sureci Yasayacagiz 506619 010Fc383F34772Dc26Ff7Ca1F936E4B7

“BAKAN YERLİKAYA’YI AĞIRLAYACAĞIZ”


AK Parti’nin “Türkiye Buluşmaları” kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın 27 Eylül’de Aydın’ı ziyaret edeceğini ifade eden Ökten, “27 Eylül Cuma günü Türkiye Buluşmaları kapsamında Aydın’da olacak Bakanımız Ali Yerlikaya’yı ağırlayacağız. 17 ilçede program olacak. Bakanımız Yerlikaya il merkezinden başlayacak ve son olarak şehit ailesini ziyaret edecek. İl milletvekilleri haricinde Genel Merkezin görevlendirdiği milletvekillerini ağırlayacağız. Biz seçimden seçime vatandaşla buluşan parti olmadık. Yineden halkımızla iç içe olamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE