Atmaca istifasında onu hedef göstermişti! Milletvekili Bülbül gazetecilerin sorularını yanıtladı Atmaca istifasında onu hedef göstermişti! Milletvekili Bülbül gazetecilerin sorularını yanıtladı

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nın Aydın Kültür Merkezi’ndeki Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında İl Başkanı Gökhan Ökten çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerde beklenilen sonuçları alamadıklarını ve bunun değerlendirmelerini yaptıklarını ifade eden Ökten, “Bu değerlendirmeler dâhilinde, 4 yıllık seçimsiz dönemde hem teşkilat çalışmalarımızın hem de şehrimize yapılacak olan yatırımların takibine yoğunlaştık. Bu manada milletvekillerimizle istişare edip, mesai kavramsız çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Okten Chpli Belediyeleri Elestirdi 485217 352B175923C193Dc209F271D9090623A

“ENKAZ EDEBİYATI YAPIYORLAR”

CHP’li belediyeleri eleştiren Ökten, “Yerel seçimlerin geride kalan yüz gününde Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerimizde vaat edilen ve karşılaştığımız tabloyu kamuoyuyla paylaşıyoruz. İlçe belediye başkanlarıyla kavga halinde bir Büyükşehir görüyoruz. Kuşadası sahillerinde sökülen soyunma kabinleri ve wc’ler aslında tüm vatandaşlarımızı cezalandırmaktadır. Büyükşehir ile ilçeler partililerine enkaz edebiyatı yapmaktadır. Ayrıca CHP’li belediyelerdeki işçi çıkarma, mobbing ve taşınmaz satışlarının da takipçisi olacağız” diye konuştu.

Okten Chpli Belediyeleri Elestirdi 485217 2Bb3171268Aab39692C3Ebbdb84B9D48

“DEĞİŞİME AÇIĞIZ”

“AK Parti’yi diri tutan sürekli değişime açık olmasıdır” diyen Ökten, “Sayın Cumhurbaşkanımızın değişim sözlerini referans alarak, fitne çıkarmak isteyenler, koşturan, emek harcayan kadın ve gençlerimizin, ana kademedeki arkadaşlarımızın emeğini yok saymaya çalışanlar karşılarında bizi bulacaktır. Geçmişte bu saldırılara karşı eğilmedik, eğilmeyeceğiz. Bazen cevap vermememiz ayıbımızdan değil, asaletimizdendir. Söyleyeceklerimizi kendimizde tutmamız korkumuzdan değil, AK Parti’ye zarar gelmemesi için sabrımızdandır. 2014’teki Efeler İlçe Kongresi’nde ne dediysek bugün de onu uyguluyoruz. Öndekine çelme takan, arkadakine dirsek atan siyasete karşı durduk, durmaya devam edeceğiz. Kendi ikbalimiz için başkasının yoluna taş koymadık. Kimsenin yolunu bozmadık, bozmayacağız” ifadelerini kullandı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE