TFF 2.Lig’de mücadele eden Nazilli Belediyespor’un iç saha maçlarını oynadığı Efe Kalesi olarak adlandırılan Nazilli Şehir Stadyumu’nun kullanımı Gençlik ve Spor Bakanlığı’na geçti. Uzun yıllar Nazilli Belediyesi’nin bakım çalışmalarını yürüttüğü stadyumun kiralık sözleşmesi sona erdi.

Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri stadyuma gelerek devir teslim işlemlerini gerçekleştirdii. İl Müdürlüğü’nden stadın bakımı için 2 personelin görevlendirileceği öğrenildi. Zemin, tribünler, soyunma odaları gibi Şehir Stadyumu’ndaki her türlü işlem ve organizasyon, yeni dönemde Nazilli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü sorumluluğunda olacak.

Nazilli’de feci kaza: 17 yaşında motosiklet kurbanı oldu 1 ölü 1 yaralı Nazilli’de feci kaza: 17 yaşında motosiklet kurbanı oldu 1 ölü 1 yaralı

Nazillinin Stadi Devlete Devredildi Kulup Calismalara Basladi 490235 4A6127Af4B9F61Cbc1E5C5E72995B6Ec

BAŞVURU YAPILDI

Konu ile ilgili açıklama yapan Nazillispor Kulüp Başkanı Şahin Kaya, stadyumu tekrardan kiralamak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne başvuru yaptıklarını söyleyen Kaya, önümüzdeki günlerde konu ile ilgili duyuru yapacaklarını kaydetti.

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR