Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, ilçede Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirmeyi planladıkları tek yön uygulaması hakkında basına açıklamalarda bulundu. Tetik, bu düzenlemenin kentin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağını ifade ederek, çalışmaların sürdüğünü ve halkın görüşlerinin dikkate alındığını vurguladı.

Nobel ödüllü Dr. Sancar’dan ’Aydın İnciri’ teşekkürü Nobel ödüllü Dr. Sancar’dan ’Aydın İnciri’ teşekkürü

Nazillililer Bu Habere Dikkat Tek Yon Uygulamasi Ve Park Yasaklari Basliyor 507830 69Ffa4D1C3B3A394B92E9D90106E0C4A

PARK YASAKLARI GELİYOR

Başkan Ertuğrul Tetik, Mimar Sinan Caddesi'nde oluşan görüntü kirliliğini gidermeyi hedeflediklerini belirterek, “Yeraltı otoparkından tören alanına giden yolda araç parkını yasaklıyoruz ve bu uygulamaya hemen başlıyoruz. Namık Kemal Caddesi'ni de tek yön olarak düzenlemeyi planlıyoruz, çünkü orası da oldukça karışık bir durumda. Nazilli'de trafiğin sıkıştığı her noktada halkımızla bir araya gelip çözümler üreteceğiz" şeklinde konuştu. Öte yandan Başkan Tetik, kısa süre sonra İstasyon Meydanı'nda da park yasağının başlayacağını söyledi.

Nazillililer Bu Habere Dikkat Tek Yon Uygulamasi Ve Park Yasaklari Basliyor 507830 00D1B2Dac945C3Ec5F5Df141D42Ff7D4

VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİ ALINIYOR


Başkan Ertuğrul Tetik, tek yön uygulaması için vatandaşların görüşlerini aldıklarını belirterek, "Tek yön projemiz hazır, ancak bunu halkımıza danışmamız gerekiyor. Kimileri bu değişikliğin olumlu olacağını düşünüyor, kimileri ise mevcut durumdan memnun ve park sorunlarının çözülmesini istiyor. Anketlerle nihai bir karara varabiliriz. Ordu Caddesi ve Hürriyet Caddesi'nde tek yön uygulamasının trafiği rahatlatacağını düşünüyorum. Bu düzenleme aynı zamanda Uzun Çarşı’nın yükünü hafifletecek ve alışveriş merkezlerinin o bölgeye kaymasını sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi ile de bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor, yakın zamanda bir çözüm bulacağız," dedi.

Nazillililer Bu Habere Dikkat Tek Yon Uygulamasi Ve Park Yasaklari Basliyor 507830 C1663575Ebe0E02Ce2938A24Fdbf2Fc6

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR