Binlerce çalışanı olan 2 bin 300 mağazalık perakende zinciri tarihe karıştı Binlerce çalışanı olan 2 bin 300 mağazalık perakende zinciri tarihe karıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 yılını ‘Emekliler Yılı’ ilan etti ve emeklilerin yaşam kalitesini arttırmak ve haklarını genişletmek için önemli anlaşmalara imza atılıyor. Son olarak Nazilli’nin tek özel hastanesi olan Özel Referans Hastanesi, Sosyal Güvenlik Kurumu Aydın İl Müdürlüğüyle protokol imzalandı. Bu protokol ile emeklilere özel sağlık hizmetleri sunarak, tedavi süreçlerinde ek avantajlar ve kolaylıklar sağlanacak. Protokol Aydın’da Sosyal Güvenlik Merkezi’nde imzalandı. Protokole SGK Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz ve Nazilli Özel Referans Hastanesi müdürü Ömer Şahan hazır bulundu.

Nazillide Emeklilerin Yuzu Gulecek Sgk Ve Referans Is Birligi Yapti 506556 Fd79374F287Ab0Ff73Ec845A50937368

“SAĞLIK VE YAŞAM KALİTELERİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Protokol hakkında bilgiler veren Nazilli Özel Referans Hastanesi Müdürü Ömer Şahan, emeklilerin sağlık ve yaşam kalitelerini desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Şahan açıklamasında, “2024 yılının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesiyle, emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve haklarını genişletmek adına önemli adımlar atılmakta. Bu kapsamda, Özel Referans Hastanesi olarak SGK Aydın İl Müdürümüz Sayın Zeynep Yılmaz ile bir protokol imzaladık. Protokolümüzle, emeklilerimize özel sağlık hizmetleri sunarak, tedavi süreçlerinde ek avantajlar ve kolaylıklar sağlamayı amaçlıyoruz. Emeklilerimize sunduğumuz bu özel hizmetlerle, onların sağlık ve yaşam kalitelerini desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR