Ülkü Ocakları’ndan anlamlı etkinlik: Nazilli esnafı güne şefteyle başladı Ülkü Ocakları’ndan anlamlı etkinlik: Nazilli esnafı güne şefteyle başladı

İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi iş birliğinde, Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde lokma hayrı gerçekleştirildi. Sulu Park’ta düzenlenen lokma hayrı etkinliğine Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Birlik Başkan Vekili Uğur Anbarlı, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Uçak, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ersin Darcan, Kahveciler Odası Başkanı Fikret Duran, Şoförler Odası Başkanı Eyüp Salık, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Başkanlar Uçak ve Darcan, esnaf ve vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikram ederken, hayatını kaybeden esnaflar için de dua edildi.

Birlik Başkanı Künkcü, lokma hayrı için başkanlar Uçak ve Darcan ile yönetimlerine teşekkür ederek, “Ahilik geleneğini yaşatmak için birlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Incirliovada Oda Ve Kooperatif Isbirliginde Lokma Hayri Yapildi 506532 Cc8Ad88F859B5D69F7750A02D1557Ffa

Kaynak: HABER MERKEZİ