Kendi sahasında Karacabey’e 5-1 mağlup olan Ülkea Nazillispor, düşme hattında kalmaya devam etti. Rakiplerinin puan kayıpları umutları az da olsa diri tutarken, kalan haftalarda siyah-beyazlılar için adeta mucize gerekiyor.

I M G 20250406 W A0025

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kabus gibi bir sezon geçiren Ülkea Nazillispor, kendi sahasında ağırladığı Karacabey Belediye Spor A.Ş.’ye 5-1 mağlup olarak taraftarını bir kez daha derin bir hayal kırıklığına uğrattı. Ligde son haftalarda gösterdiği kötü performansı sürdüren siyah-beyazlı ekip, aldığı bu ağır yenilgiyle düşme hattında kalmaya devam etti.

I M G 20250406 W A0043

Maç boyunca üstün oyun sergileyen konuk ekip Karacabey, Muhammed Enes, Niyazi Batuhan, Ali Aydemir (2) ve Nazillisporlu Onur’un kendi kalesine attığı golle sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Ev sahibinin tek golü ise Emrullah’tan geldi.

I M G 20250406 W A0044

Son 12 maçta yalnızca 4 puan toplayabilen Nazillispor, matematiksel olarak kümede kalma umudunu sürdürse de, kalan 4 haftada ciddi bir mucizeye ihtiyaç duyuyor. Yine de rakiplerinin puan kayıpları umutları tamamen tüketmedi. Turkish Oil Yeni Mersin İdman Yurdu’nun Karaman FK ile 2-2 berabere kalması, Diyarbekirspor’un Menemen FK’ya 2-0 yenilmesi, siyah-beyazlılara kağıt üzerinde de olsa bir şans tanıyor.

I M G 20250406 W A0022

Öte yandan maç günü stadyumda beklenen ilgi sağlanamazken, tribünlerin büyük ölçüde boş kalması, güvenlik görevlilerinin yetersizliği ve taraftar desteğinin neredeyse yok denecek seviyede olması, dikkat çeken diğer detaylar arasında yer aldı.

Nazilli'de fasulyenin fiyatını görenler şok oldu Nazilli'de fasulyenin fiyatını görenler şok oldu

I M G 20250406 W A0045

I M G 20250406 W A0023

I M G 20250406 W A0024

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR