Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Özmen, Söke Ülkü Ocakları’nın yeni binası için destek çağrısında bulundu. Yeni binanın alımı, teşkilatın milli değerlerimizi yaşatma ve topluma hizmet etme misyonunu daha da güçlendirecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Başkan Özmen, yaptığı açıklamada, “Söke Ülkü Ocakları, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak adına büyük bir adım atmış bulunuyor. Ancak bu önemli yatırımı sürdürülebilir kılmak ve teşkilatın daha etkin bir şekilde hizmet verebilmesi için siz değerli ülküdaşlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

Bosna Hersek: Tarihi ve Doğal Güzellikleriyle Keşfedilmeyi Bekleyen Hemde Vizesiz Bir Cennet Bosna Hersek: Tarihi ve Doğal Güzellikleriyle Keşfedilmeyi Bekleyen Hemde Vizesiz Bir Cennet

Destek İçin İletişim Bilgileri:

• Bağış İçin IBAN: TR59 0001 0000 3558 3630 9250 02
• Hesap Sahibi: Mehmet Çavdar
• İletişim Telefonları: 0506 398 1777 / 0542 338 7556

Özmen, destek çağrısında bulunduğu yazısında, “Her katkı, Söke Ülkü Ocakları’nın geleceği ve milli davamız için büyük bir önem taşıyor. Hep birlikte, büyük bir dayanışma örneği sergileyerek teşkilatımızın gücüne güç katabiliriz” ifadelerini kullandı.

Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı, ülkücü hareketin güçlenmesi ve topluma daha etkin hizmetler sunulması için tüm ülküdaşları ve destekçileri bu çağrıya kulak vermeye ve yardım seferberliğine katılmaya davet etti.

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR