Gündem

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti ile Pizza Laps arasında özel indirim protokolü imzalandı

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ile Pizza Laps arasında "Yiyecek-İçecek Hizmeti" kapsamında özel indirim protokolü imzalandı. Protokol, Cemiyet üyeleri başta olmak üzere tüm basın mensuplarına özel yüzde 20 avantaj sunmayı hedefliyor.

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti ile Pizza Laps arasında özel indirim protokolü imzalandı
Abone Ol

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti, üyelerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Pizza Laps ile "Yiyecek-İçecek Hizmeti" alanında özel indirim protokolü imzalandı. Yapılan anlaşma doğrultusunda, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri başta olmak üzere tüm basın mensupları, Pizza Laps’in salon hizmetlerinde geçerli olmak üzere özel indirimlerden yararlanabilecek. Hafta içi ve hafta sonu 11.00-21.00 saatleri arasında (Pazartesi hariç), tüm pizza çeşitleri (küçük, orta, büyük, jumbo), aperatifler, menüler ve içeceklerde yüzde 20 indirim uygulanacak. Bu özel indirim, yalnızca salonda sunulan hizmetler ve gel-al siparişleri için geçerli olup, paket serviste kullanılmayacak. Ayrıca, basın mensuplarının birinci derece aile üyeleri de bu avantajdan yararlanabilecek.

Whatsapp Görsel 2025 03 26 Saat 21.16.05 43Efb4Ac

"MESLEKTAŞLARIMIZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Protokol, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen ile Pizza Laps işletme yetkilisi Murat Alan tarafından imzalandı. Anlaşma hakkında konuşan NGC Başkanı Ümit Özmen, gazetecilerin sosyal ve ekonomik anlamda desteklenmesini önemsediklerini belirterek şunları söyledi: "Basın mensuplarımız için gıdadan eğitime, sağlıktan turizme kadar her alanda indirim anlaşmaları yapmaya devam ediyoruz. Pizza Laps ile yaptığımız bu protokol, üyelerimize ekonomik katkı sağlamak adına önemli bir adım. Meslektaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımız sürecek. Bizlere destek veren Pizza Laps işletmesine teşekkür ediyoruz."
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti, üyeleri için çeşitli sektörlerde indirim anlaşmaları yapmaya devam edecek.