Nazilli’de görev yapan gazeteciler, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Nazilli İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

Didim’deki anıt zeytin ağaçlarında hasat zamanı Didim’deki anıt zeytin ağaçlarında hasat zamanı

25 Eylül – 1 Ekim İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla ateş savaşçılarına misafir olan Nazilli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, gözlerini kırpmadan her türlü olaya müdahale eden itfaiyecilerin haftasını kutladı.

Nazilli Basinindan Ates Savascilarina Anlamli Ziyaret Itfaiyeci Haftasi Kutlandi 507940 0Ff686E50Fb38B56669039C5F79105E1

“MÜCADELELERİNİ DUYURMAK İÇİN ORADAYIZ”

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen önderliğinde gerçekleşen ziyarette, mesleğin zorlukları ele alındı. Nazilli basını olarak ekiplerle birlik beraberlik için çalışmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Özmen, “ Nazilli Gazeteciler Cemiyeti olarak canı pahasına gözlerini karartarak her türlü olaya müdahale eden ateş savaşçılarının haftasını kutlamak için bugün buradayız. Onların çalışma alanlarına en yakından şahit olan her zaman bizler olduk. Sahada o anları görüntüleyerek, ateş savaşçılarımızın mücadelesini gözler önüne serdik. Nazilli basını olarak, ekiplerimizle her zaman omuz omuza, birlik beraberlik içerisinde çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Whatsapp Görsel 2024 09 30 Saat 17.22.15 E305Dce8

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR