TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazillispor ligin 2. Hafta maçında Vanspor’u ağırladı. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık bin Nazillispor taraftarı izlerken 50’ye yakın Vanspor taraftarı da açık tribünden takımlarını destekledi. Geçen sezon aldığı hak mahrumiyeti cezası devam eden Nazillispor Başkanı Şahin Kaya karşılaşmayı stadı gören bir apartmanın balkonundan takip etti. Gençlik ve Spor Aydın İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve Nazilli İlçe Müdürü Güven Eker maçı protokol tribününden birlikte izledi.

Nazilli’de ortalık savaş alanına döndü: Korkunç kazada 6 kişi yaralandı Nazilli’de ortalık savaş alanına döndü: Korkunç kazada 6 kişi yaralandı

Naz Naz Yine Husran 501934 8Ed8892F52Eafe5Bed11D14Cf6A77957

VANSPOR SAHAYA HAKİMDİ

Dakika 16’da Nazillispor kalesinde ciddi bir tehlike atlattı. Vanspor oyuncusu Harun’un kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruş Nazilli kalecisi Mustafa’dan döndü. Harun dönen topa tekrar vurdu kaleci Mustafa’dan bir kez daha dönen topu savunma uzaklaştırdı. Dakika 23’te Vansporlu Massis Gülük topu Nazillispor ağlarına gönderse de ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Maçın 35. Dakikasında konuk ekip bir kez daha gole yaklaştı. Massis Gülük’ün uzaktan şutu üst direği sıyırarak auta çıktı. Bu pozisyondan 3 dakika sonra Vanspor Fuat Bavuk ile golü buldu. 0-1. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Naz Naz Yine Husran 501934 962678672Baf536Edc1D60065C9D1E6C

90’DA ÜÇÜNCÜ GOL GELDİ

Dakikalar 58’i gösterirken konuk ekip bir kez daha tehlikeli geldi. Nazilli kalesi önünde yaşanan karambolde top iki kez kaleci Mustafa’dan döndükten sonra savunma güçlükle kornere attı. Maçın 65. dakikasında Vanspor Fuat Bavuk’un golüyle farkı ikiye çıkardı. Dakika 90’da Vansporlu Devrim Taşkaya maçın skorunu belirledi. 0-3. Bu golün santrası olmadı. Konuk ekip karşısında varlık gösteremeyen Nazillispor ligin ikinci haftasını da puansız kapattı.
 

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR