ÖZEL HABER - Kaş’ta düzenlene şampiyonada, Kuşadası Belediye Spor su altı görüntüleme takımı, toplam puanda Türkiye Şampiyonu olarak Kuşadası’nın adını bir kez daha tarihe altın harflerle yazdırmayı başardı.

Antalya’nın Kaş ilçesi açıklarındaki dalış noktalarında, 3-6 Eylül arasında yapılan TSSF 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda 10 spor kulübünden 22 sporcu 22 dalış eşiyle birlikte fotoğraf ve video kategorilerinde madalya getirecek görüntüler elde etmek için dalışlar gerçekleştirdi. Şampiyona Fotoğrafta balık, makro yakın çekim, modelli geniş açı, modelsiz geniş açı, tema, yaratıcı, akıllı cihaz ve Hasan Kaptan özel ödülü kategorilerinde düzenlendi. Yarışmacılar videoda film, belgesel ve altmış saniye video kategorilerinde sualtının zengin habitatını görüntülerken, 8 kişiden oluşan seçici kurul tarafından görüntülerin değerlendirmesinin ardından en çok puanı alarak dereceye giren sporculara Kaş Meydanı’nda düzenlenen ödül töreni ile madalyaları verildi.

Didimde 18 düzensiz göçmen yakalandı Didimde 18 düzensiz göçmen yakalandı

Kusadali Eser Pasadan Turkiyeyi Sallayan Sampiyonluk 501890 3E161B415D83B03614Db58F8Abe3E0B7

KUŞADASI BELEDİYE SPOR YARIŞMADA EN YÜKSEK PUANI TOPLAMAYI BAŞARDI

Takımların aldıkları puanlara göre en başarılı spor kulüpleri de belirin de belirlendiği yarışmada, Kuşadası Belediyesi Spor Kulübü en yüksek puanı alarak şampiyonayı birinci sırada tamamladı. Şampiyona’nın Akıllı cihaz yarışmasında, Kuşadası Belediyesi Spor Kulübü’nden Eser Paşa ve dalış eşi Sami Dinler Türkiye şampiyonu olurken Belediye Spor takımı madalyaya doymadı. Takımımız, Video kategorisinde video belgesel yarışmasında,Yümni Mutlu Payaslıoğlu ve dalış eşi Bülent Şelli ile Türkiye ikincisi olurken yine Video 60 saniye kategorisinde de Türkiye şampiyonluğuna isimlerini yazdırdı.  Fotoğraf kategorisi modelli geniş açı yarışmasında, Eser Paşa ve dalış eşi Sami Dinler bronz madalyayı göğüslerken yine aynı isimler, şampiyonanın Tema yarışması kategorisinde de bu sefer ikincilik kürsüsüne adını yazdırdı.

Kusadali Eser Pasadan Turkiyeyi Sallayan Sampiyonluk 501890 60B383Eace4E874Faa808593356060Aa

‘KUŞADASI’NIN ADINI TÜRKİYE TARİHİNE BİR KEZ DAHA YAZDIRMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ’

Enkli görüntülere sahne olan Türkiye şampiyonası çerçevesinde açıklama yapan,Kuşadası Belediye Spor sualtı görüntüleme takım üyesi, şampiyon Eser Paşa, başarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, ‘Bireysel sıralamada 1 tane altın, 1 gümüş ve iki bronz madalya ile Türkiye üçüncüsü oldum. Yarışma boyunca desteğini hep hissettiğim eşim Özgün Paşa’ya, her törende hazır bulunan kızlarım Zeynep ve Özgü Paşa ‘ya, takım arkadaşlarım Mutlu Payaslıoğlu, Eren Baştanoğlu, Harun Dumanlı’da, bodylerimiz Sami Dinler, Bülent Şelli, Togay Tanyolaç, Osman Yalçın’ı ve antrenman sürecinde birlikte olduğumuz Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü’nden Serdar Avcı ve Arif Perçin Candan’a teşekkür ederim. Akıllı cihaz kategorisine katılmamda ekipman desteği olan sevgili Bülent Çalımlı’ya, antrenman sürecinde desteklerinden dolayı Apollo Dalış Merkezi ekibine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum’ dedi.
 

Kusadali Eser Pasadan Turkiyeyi Sallayan Sampiyonluk 501890 D066333E97D845659Abbdcb9A01A6Fd9

Muhabir: AYLİN ESER