Aydın'daki batık uçak turizme can suyu oluyor Aydın'daki batık uçak turizme can suyu oluyor

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin’in kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılmasıyla ilgili yürütülen soruşturma sürerken olayla ilgili gözaltında bulunan amca Salim Güran’ın, yeğeninin kaybolduğu gün kuzeni Mehmet Şerif Güran’ı defalarca aradığı ortaya çıktı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 12 195023

21 Ağustos günü, Narin’in kaybolmasından sonra saat 16.43 ile 17.59 arasında Salim Güran’ın Antalya’da tatilde olan Mehmet Şerif Güran’ı 5 kez aradığı tespit edildi.

Mehmet Şerif Güran, o gün yaşadıklarını dair "O sırada Antalya Kemer’de ailemle tatildeydim. Salim, ilk aramasını saat 16.43’te yaptı. Pamuk tarlasındaki zararlılarla ilgili konuştu ve fotoğraf gönderip ilaçlama yapması gerekip gerekmediğini sordu. Sesi çok sakindi, hiçbir panik belirtisi yoktu. Hatta, tatilde olduğumu bildiği için 'Tatil nasıl gidiyor?' diye espri yaptı." ifadelerini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 12 193801-1

Olayın ardından Salim Güran’ın gönderdiği fotoğrafları emniyetle paylaştığını belirten Mehmet Şerif Güran, "Böyle bir şey yapacağını beklemezdim. Ancak bunu söylemek de onu savunmak gibi oluyor. Gerçeği yargı ortaya çıkaracaktır" dedi.

Soruşturma kapsamında, amcanın kuzeniyle irtibat kurarak hedef şaşırtmaya çalışmış olabileceği üzerinde duruluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ