Narin Güran, 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında cansız bedeniyle bulunmuştu. Soruşturma kapsamında, aile üyeleri de dahil olmak üzere 12 kişi tutuklandı. Ancak cinayetin arkasında kim ya da kimlerin olduğu hala netlik kazanmadı.

T24 yazarı Tolga Şardan, HTS kayıtları üzerindeki incelemelerin sonuçlarını paylaşarak, olayın yaşandığı bölgede iki yeni kişinin varlığının belirlendiğini açıkladı.

Karacasu'da otomobil takla attı: Evli çift yaralandı Karacasu'da otomobil takla attı: Evli çift yaralandı

Savcılığın, adli soruşturmanın delillerini toplamak amacıyla harekete geçtiğini belirten Şardan, "Gerek tutuklu gerekse serbest bırakılan tüm şüphelilerin HTS kayıtları, jandarma tarafından resmi olarak elde edildi ve analize tabi tutuldu. Bu süreçte, olayın yaşandığı bölgede cep telefonu iletişimini sağlayan üç firmanın baz verileri incelendi ve iki yeni kişinin varlığı ortaya çıktı" dedi.

Soruşturma kapsamında 'kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklanan Amca Salim Güran'ın aracında bulunan ancak ağabey Enes Güran ile birlikte araçtan indirilen iki kişinin de kimliği araştırılıyor.

Şardan, bu iki gencin, Narin’in öldürülmesinde görgü tanığı olabileceğini ve Enes Güran’ın arkadaşları olduğunu ifade etti. Olayla ilgili gelişmelerin takip edileceği belirtiliyor.

Kaynak: T24