Aydın’ın Koçarlı ilçesinin Yeniköy Mahallesi’nde muhtar Yüksel Bıçakçı’nın öncülüğünde hayırsever vatandaşların destekleri ile Hürriyet Camii’nin tadilatı tamamlandı. Caminin tadilatının yapım sürecinde hayırsever vatandaşlarla iş birliği yaparak gönüllü olmalarını sağlayan muhtar Bıçakçı, bu süreçte ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı plaketle onurlandırıldı.

Muhtar Bicakciya Plaket 506807 Ea94Bf4E6E0862515Dee2F1122558935

Kurallara Uymayan Konut İlanları Takipte: 475 Bin 380 Liraya Varan Cezalar Kapıda Kurallara Uymayan Konut İlanları Takipte: 475 Bin 380 Liraya Varan Cezalar Kapıda

MUHTAR BIÇAKÇI’DAN TEŞEKKÜR

Muhtar Bıçakçı, plaketi Mevlid-i Nebi Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde düzenlenen programda aldı. Başarılı muhtar Bıçakçı’ya plaketini Koçarlı İlçe Müftüsü Kazım Ünsal verdi. Plaketle onurlandırılmasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını kaydeden muhtar Bıçakçı, “Camimizin tadilatını hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle tamamladık. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şahsıma verilen bu plaketten dolayı da mutlu ve gururluyum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ