Kuşadası'nda ruh sağlığına dikkat çekildi
Kuşadası'nda ruh sağlığına dikkat çekildi
İçeriği Görüntüle

Aydın İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve son atama kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan için kentte veda yemeği gerçekleştirildi.

Mudur Erdogana Duygusal Veda 694548 9Ab387

Veda programına Aydın Valisi Dr. Osman Varol da katıldı. Kentte görev yaptığı süre boyunca güvenlik ve asayiş çalışmalarında sorumluluk üstlenen Erdoğan, meslektaşları ve protokol üyeleriyle bir araya geldi.

Mudur Erdogana Duygusal Veda 694548 C9B7Ec

VALİ VAROL’DAN TEŞEKKÜR

Programda Erdoğan’ın Aydın’daki görev süresine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Osman Varol, kentte huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Vali Varol, Armağan Adnan Erdoğan’a bundan sonraki görev ve özel yaşamında sağlık ve başarı dileklerini iletti. Erdoğan’ın Aydın’daki görev süresi, düzenlenen veda yemeğiyle noktalandı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE