Efeler ilçesindeki Bey Cami önünde düzenlenen aşure hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aşure hayrına MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP MYK eski Üyesi Burak Pehlivan, Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve parti teşkilatları katıldı. Aşure hayrında İl Başkanı Alıcık ve Pehlivan, vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı.

Screenshot 5-3

Screenshot 4-8

Alinda kadınları eğitimlerini tamamladı Alinda kadınları eğitimlerini tamamladı

“TÜRK’ÜN GÜCÜNÜ DÜNYA BİLİYOR”

Türk milliyetçileri olarak şehitler için aşure hayrı düzenlediklerini ifade eden İl Başkanı Alıcık, “Vatanımız uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de minnetle anıyorum. Allah, büyük Türk Milleti’nin hep yardımcısı olsun.” dedi. Barış Harekatı’nın 50’nci yıl dönümü dolayısıyla geçen hafta Kıbrıs’ta olduğunu anımsatan Başkan Alıcık, “Türkiye, büyük bir devlet. Türk Milleti büyük bir milletin evladı. Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti bizim için çok önemli. Bunu Kıbrıs’ta bir daha yaşadık. Böyle bir milletin evladı olmaktan onur ve gurur duymamız lazım. Türk’ün gücünü dünya biliyor, farkında. Bizler de farkında olduğumuzda inşallah daha farklı olacak. Allah, dirliğimizi ve birliğimizi bozmasın.” diye konuştu. İl Başkanı Alıcık, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Türkiye gıda işini çözdü. Kendi yiyeceğimizi kendimiz üretiyoruz. Kendi silahımızı kendimiz yapıyoruz. Kendi enerjimizi yaptığımız gün Türkiye’nin önünde kimse durmayacak. Bunun da bilincindeyiz.”
Tüm şehitleri rahmetle, kahraman gazileri de minnetle andıklarını ifade eden MHP’li Pehlivan, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını söyledi.

Screenshot 3-16

Kaynak: HABER MERKEZİ