Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı Yamalak Mahallesi, 11-13 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Kültür Sanat ve Zeytin Festivali”ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yamalak Spor Kulübü’nün katkılarıyla organize edilen festival, bölge halkını sanat, kültür ve eğlence dolu üç günle buluşturacak.

Festivalin ilk günü olan 11 Ekim Cuma günü, Nazilli Belediyesi Halk Oyunları ekibi sahne alacak. 12 Ekim Cumartesi günü, ünlü sanatçılar Osman Öztekin ve Ramazan Çelik’in sahne alacağı büyük bir konser gerçekleştirilecek. 13 Ekim Pazar günü ise Osman Öztekin tekrar sahneye çıkarak festivalin kapanış konserini verecek.

'Kuşadası İkioklu Mahalle Şenlikleri' belgesel tadında sanatseverlerle buluştu 'Kuşadası İkioklu Mahalle Şenlikleri' belgesel tadında sanatseverlerle buluştu

Kuyucakta Festivale Saatler Kaldi Kultur Sanat Ve Zeytin Festivali Basliyor 511035 F78D6438098422900289Eb1Fced37738

Festival süresince bölgeye özgü zeytin ürünleri ve yöresel lezzetlerin sergileneceği stantlar da yer alacak. Organizasyonu Ertan Doğan yönetirken, stantlar için iletişim bilgileri ise Murat Kahraman üzerinden sağlanacak.

Bu renkli etkinlik, hem bölge halkını hem de çevre ilçelerden gelen ziyaretçileri ağırlamaya hazırlanıyor. Tüm halkın davetli olduğu festival, Yamalak Çarşı Merkezinde gerçekleştirilecek.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR