Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda gerçekleşen törene Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediye başkan yardımcıları, Kuşadası Spor Kulübü Başkanı İsmet Türker ve kulüp yönetimi, Kuşadası’nda görev yapan kurum ve kuruluşların yönetim kadroları, siyah beyazlı takım futbolcuları ve yeni transferlerini yanı sıra Kuşadasıspor taraftarları katılım gösterdi.

Kusadasisporun Yeni Transferleri Taraftarlarla Bulustu 500915 A89B2Cfad53661E4C145Da0267Af2Aa2

‘HEDEFİMİZ ALTYAPIDA OYNAYAN GENÇLERİMİZİ İLK 11’DE GÖRMEK ‘

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren, Kuşadası Spor Kulübü Başkanı İsmet Türker, ‘Bugün burada 2024-2025 yılı futbol sezonda, Ege'nin incisi, Turizmin başkenti Kuşadası'nı temsil edecek heyet ve sporcu arkadaşlarımızla, sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz’ diyerek, ‘Öncelikle, 20 yıla aşkın süreli amatör ligde kentimizi temsil eden kulübümüzün büyük çaba ve uğraşlarla son 4 yıldır 3. lige çıkmasında ve bu liglerde devam etmesinde büyük katkıları olan Kuşadası'nın kıymetli belediye başkanı Sayın Ömer Günel'e hepinizin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum. En önemli hedefimiz Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ben sporcuyum. Bunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim diyen ilkelerine bağlı gençlerimizi kulübümüze kazandırmak olacaktır. Hedefimiz, altyapıdan hatta U19, U17 takımlarımızdan profesyonel lige taşımak ve bu sporcularımızı bundan sonraki maçlarımızda ilk 11'de görmek olacaktır. Bunun en önemli göstergesi biraz sonra huzurlarınıza davet edeceğim, altyapımızdan yetişerek, bugün A takımımızın kaptanı olan Abdullah Çınar kardeşimizdir. Biraz sonra huzurlarınıza davet edeceğimiz 25 sporcumuzu kulübümüze katmış bulmaktayız. Ailemize hoşgeldiniz diyorum ve hedefimiz olan ikinci lig yolunda başarılar diliyorum’ dedi.

Kusadasisporun Yeni Transferleri Taraftarlarla Bulustu 500915 172Add8A04E1Ccfe70A4D3956058D66E

‘KUŞADASISPOR’UN ALT YAPISINA ÇOK CİDDİ DESTEK VEREREK YAPILANDIRACAĞIZ’

Toplu açılış töreni kapsamında konuşan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, 24 sene gibi uzun bir zaman amatörde kalıp, kimsenin kapısını çalmadığı Kuşadasıspor, 2019'da ortaya koyduğumuz hedefle önce bal ligine, sonra 3. lig profesyonel lige çıkarak, 24 yıllık makus kaderini sona erdirmiştir’ diyerek başladığı sözlerine, ‘Nitekim bu sene neredeyse 2. lige çıkacağımız bir süreci hedeflerken, play-offta elenmiş, yine bulunduğu ligde önemli bir başarı göstermiştir. Bu sene iddiamızı tekrarlıyoruz. İddiamızı tekrarlamakla kalmıyoruz, bunun yanında çok önemli bir şey yapıyoruz. U19 ve U17'de altyapıya çok ciddi destek vererek, altyapıyı yapılandırıyoruz ve destekliyoruz. Arzu ediyoruz ki, bir gün bu sahneye çıkan kardeşlerimin tamamı, altyapımızdan gelerek burada Kuşadası’nda profesyonel ligde futbol oynayabilirsin. İsteğimiz bu. Sporun asıl amacının, bugün Kuşadasıspor’da ki bizi temsil eden tüm futbolcu kardeşlerimin asıl amacı, sadece takımlarını şampiyon yapmak ya da şahsi başarılarına imza atmak değil. Aynı zamanda kötü alışkanlıkların; uyuşturucunun pençesinde Kuşadası’nda yaşayan birçok çocuğumuzun sağlıklı spor yaşamına nasıl geçebileceklerine ve onlara nasıl örnek olabileceklerine dair önemli bir misyon üstleniyorlar’ dedi.

Kusadasisporun Yeni Transferleri Taraftarlarla Bulustu 500915 Cc1A00B2F7936E8Dd1E6C7Ee7602019F

‘GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA ETMEMİZ GEREKİYOR’

Birçok zorluğa ve sıkıntıya rağmen, Kuşadaspor’un bu sene hedeflerinin tamamına kavuşacaklarına inandığını söyleyen Başkan Günel, ‘Geçmişten geleceğe doğru bir köprü oluşturmamız lazım. Belli başarıları bugün başardık, yaptık. Ama Kuşadasıspor’u geleceğe taşımamız lazım. Altyapıyı destekleyerek, geçmişte bu kulübe emek vermiş tüm sporcularımıza, emektarlarımıza, yöneticilerimize vefamızı göstererek geleceği birlikte inşa etmemiz gerekiyor. Sadece belli akademik başarıları peşinde heyecan duymak yetmez. Buraya ne kadar çok çocuğumuzu U19'a, U17'ye taşıyabilir ve onları teşvik edebilirsek, bizim için çok kıymetli bir iş olacaktır. En önemli teşekkürümü de İsmet Türker Başkan'ın liderliğinde yeni yönetimimize yapmak istiyorum. Çünkü, sorumlu devraldıkları Kuşadasıspor için hemen kollarını sıvadılar. Çok doğru bir yönetim tarzı oluşturdular. Tüm ekip arkadaşlarıyla beraber, hem mali hem de sportif konularda doğru organize olarak, takımı gayet sakin, dikkatli bir şekilde ilerletiyorlar’ dedi.

Kusadasisporun Yeni Transferleri Taraftarlarla Bulustu 500915 58D3A14034070B8083B26011C95A1907

‘STADYUMUMUZU EN KISA ZAMANDA YENİLENMİŞ HALİYLE KUŞADASI’NA KAZANDIRACAĞIZ’

Özer Türk Stadyumu’nda gerekli yenileme ve bakım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Günel, ayrıca, ‘2019'da göreve başladığımda, stadyumumuzun çatısı uçuyordu. Çatıyı yaptırdım. İlk önümüzde bulduğumuz işlerden biriydi. Şimdi de geldiğimiz noktada, stadyum riskli yapı sınıfında değerlendirildi. Ve hızlı bir şekilde güçlendirmesinin yapılıp, tekrar stadyumun hayata kazandırılması lazım. Bu sürede belli geçici tedbirlerle süreci yöneteceğiz, yapacağız hızlı bir şekilde. Ve hızlı bir şekilde de stadyumumuzu güçlendirme işlerinin inşaatına başlayarak, tekrar Kuşadalılar’ın ve sporcularımızın kullanımına katacağız. Sadece belki birkaç ay projeyi bekliyoruz, birkaç ay zaman kaybedeceğiz. Amacımız tekrar hızlı bir şekilde federasyonun standartlarını sağlayıp, sahada oyuna devam edebilmek’dedi.

Kuşadası’nda zehir operasyonu! Kuşadası’nda zehir operasyonu!

Kuşadası Spor Kulübü Yönetimi;

Kuşadası Spor Kulübü Başkanı İsmet Türker, Sportif Direktör Kaan Bartu Büyükyıldırım, Teknik Sorumlu Bülent Ataman, Antrenörler Beytullah Türker, Yasin Avcı, İlke Ege, SanerTargıtay, Özer Erdem, Ahmet Yapıcı.

Kuşadası Spor Kulübü oyuncuları;

Abdullah Çınar,n Batuhan Özduran, Mehmet Ege Seven, Doğukan Kalyoncuoğlu, Eren Tutarlar, Mert Miraç Durdu, Hasan Demir ve İsmet William Gürkan.

Kusadasisporun Yeni Transferleri Taraftarlarla Bulustu 500915 8005B66D371Ad128Deb36Ac8915677A6

Kuşadası Spor Kulübü’nün yeni transferleri şu isimlerden oluştu;

Serik Belediye Spor’dan Tolga Yakut Niğde Anadolu’dan Ali Eren Konday,İstanbul Başakşehir’den Batu Bathan Çevik, Boluspor’dan Bartu Kulbilge, 1922 Konya’dan Alperen Özdemir, Etimesgut Belediye Spor’dan İsmail Onur Kalkan, Karagümrük’ten Emir Yazıcı, Şanlıurfa’dan Bilal Selamet, Eynesil Belediye’den Mirza Can Yıldırım ve Ufuk Er, Beyoğlu Yeni Çarşı’dan Berke Avcı, Ankara Demir’den Vefa Gültek, Bergama Belediye’den Olkan Batın Kilmen ve Ferhat Öztaşdelen, Bornova 1877’den Abdülkadir Kuzey, Adana FK’dan Miraç Fatih Değirmenci, Bulvarspor’dan Serkan Yola, Kırıkkale Gücü’nden Muhammet Fatih Öztekin, Belediye Kütahya’dan Muhammet Sait Özvardar, Amed Sportif FAA.’dan Eyüp Oskan, Eskişehir Spor’dan Yunus Çetin, Reyhanlı Spor’dan Hakan Temizhan, Nazilli’den Cihan Avcı ve Semih Pınar.

Muhabir: AYLİN ESER