Kuşadası Özer Türk Stadyumu'nun bakımda olmasından dolayı maçlarını farklı şehirlerde oynamak zorunda kalan Kuşadasıspor, 13.10.2024 (Cumartesi günü) Tire'de Atatürk Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda Karşıyakaspor'u ağırlayacak. Sezon başından bu güne, oynadığı beş maçta beş mağlubiyet alarak, puan durumuna göre ligin son sırasına yerleşen Kuşadasıspor'da tüm gözler Karşıyaka ile oynayacağı derbiye çevrildi.

Kusadasispor Karsiyaka Karsisinda Puan Arayacak 510726 0497Fe35Aefaed3413C52Da0A0E37C9A

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞINI HENÜZ SONUÇLANMADI

Teknik adam Bülent Ataman ile ard arda alınan yenilgiler sonrasında yollarını ayırma kararı alan siyah beyazlı ekip, lig devam ederken bir yandan listedeki çıkmazdan kurtulmaya çabalarken diğer yandan da teknik adam boşluğunu doldurmaya çalışıyor. Öte yandan, geçtiğimiz günlerde gelen bir istifa haberi yine gündemde bomba etkisi yaratmış ve lig devam ederken gelen ayrılık haberi özellikle taraftarı üzmüştü. Kuşadasıspor altyapısında yetişen, Galatasaray Spor Okulları ile uzun bir dönem çalışan ve ardından 6 yıl Kuşadasıspor'da antrenörlük yapan Beytullah Türker'in de görevinden istifa ettiği açıklanmıştı. Siyah beyazlı ekibin teknik adam konusunda kısa zaman içerisinde açıklama yapması bekleniyor.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Atak; ' Yasal sorumluluklar yerine getirilmiştir' Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Atak; ' Yasal sorumluluklar yerine getirilmiştir'

KARŞIYAKA TARAFTARI 400 TL OLAN BİLET FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ

TFF. 3. Lig 1. Grupta yer alan ve puan fikstüründe 2.'ci sırada yer alan Karşıyaka Spor Kulübü'nde, Cumartesi günü, Tire'de Atatürk Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda Kuşadası ile oynayacağı karşılaşma için taraftarlara tribünde 5 bin kişilik yer ayrıldı. Kuşadası Özer Türk Stadı'nın bakımda olmasından dolayı bu sezon iç saha maçlarına Tire ve Didim'de çıkan Kuşadasıspor, Karşıyaka taraftarlarına bilet ücretini de 400 TL olarak belirledi. Karşıyaka yönetimi bu sezon Alsancak Stadı'ndaki iç saha maçlarında biletleri maraton tribün 125 TL, numaralı tribün 250 TL'den satarken, rakip yönetimin Kaf-Kaf'a 5 bin kişilik kontenjan açmasına rağmen deplasman tribününü 400 TL yapması taraftarın tepkisini çekti.

Kusadasispor Karsiyaka Karsisinda Puan Arayacak 510726 7E7E2Bdcfbd8Ab1232E54B402F5A069E

Muhabir: AYLİN ESER