Kuşadasıspor Kulübü Başkanı İsmet Türker ve yeni yönetimin katılımı ile gerçekleşen kahvaltı etkinliğine Kuşadası basını katılım gösterdi. Kuşadasıspor Kulübü'nün yeni yönetim kadrosunun tanıtıldığı kahvaltı etkinliğinde kulübün durumu basın mensupları ile interaktif şekilde masaya yatırıldı.

Kusadasisporda Gorev Dagilimi Belli Oldu 9F20E1Ba08C6278F51D61922526D38E5

'KUŞADASISPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ OLARAK SORUNLARI AŞACAĞIZ'

Kahvaltı etkinliğinde konuşan Kuşadasıspor Kulübü Başkanı İsmet Türker, 90 yılı aşkın bir süredir Kuşadalılar'ın gönlüne taht kuran Kuşadasıspor Kulübü'nde bugüne kadar emek veren herkese teşekkür ederk başladığı konuşmasına, 'Kentimizin futbol takımımızın 1 hafta önce genel kurulunu yaptık. Genel kurulumuzda, özellikle desteğini bizden esirgemeyen, dünden bugüne kulübümüzün bayrağını ülkemizde en iyi şekilde dalgalanmasına vesilen olan Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel'e teşekkür etmek istiyorum. Biz yeni yönetim olarak son 10 gün içerisinde yönetimimiz oluşturduğumuzda özellikle bu kentin bütün dinamiklerini göz önünde bulundurarak, yanyana aynı salonda maç izleyeren bir çok sivil toplum örgütümüzü biraraya getirerek yönetim kurulumuzu oluşturduk. Bundan önceki yönetimden 4 arkadaşımızla beraber yürümeye çalıştık ve yeni 7 tane arkadaşımız ile yönetim kurulumuzu oluşturmayacak çalıştık. Riskli ve sorunlu bir kulüp aldığımızı biliyoruz. Tabi ki sporun sorunları var. Kuşadasıspor'un ve yönetimin sorunları var.Biz yönetim olarak bu sorunları aşacağız. Geçmişte görev yapan mevcut başkan arkadaşımıza da hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Ferdi Bey iyi niyetli bir arkadaşımız ama maalesef bizlerin arzuladığı o kurumsallaşmayı sağlayamadığı için de kendisini de bizleri de zaman zaman üzdü. Ama nihayetinde genel kurulda kendisine teşekkür ettik'dedi.

Kusadasispor Yonetimi Basin Mensuplariyla Kahvaltida Bulustu 493817 403273138634Dc73A41A5B68A47A1983

'KUŞADASI'NDAN NEDEN BİR ARDA TURAN ÇIKMASIN'

Kuşadasıspor Kulübü'nün nice başarılara imza atacağına inandığını belirten Türker, 'Spor barıştır, dostluktur, kardeşliktir sloganıyla yola çıkan bizler bu kentin takımına layık ve çağdaş Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi hedefimiz Cumhuriyetimize sahip çıkan gençlerimizi yetiştirmektir. Yarın, neden Kuşadası'ndan bir Arda Turan çıkmasın düşüncesi ile çalışmalarımıza başladık. Genel çağrımı kabul ederek, gerçekten iyi günde kötü günde bu kentin her türlü sorunlarında yanında olan Kuşadası Kaymakamımıza, Kuşadası Belediye Başkanımıza ve yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra bizlere desteklerini esirgemeyen Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Kulübü Dernek başkanlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Geçmişi önümüz perde yaparak başarıya ulaşmak mümkün değil. Biz bundan sonra önümüze bakacağız. Ben çalışma arkadaşlarıma güveniyorum ve sizlerin desteği çok önemli bizim için bunu da söylemek istiyorum. Özellikle sporun en önemli unsuru o kentin yazılı ve görsel basınıdır. Sizler bize destek verirseniz bizler size söz veriyoruz ki Kuşadasıspor'u en iyi yerde temsil edeceğiz. Çok büyük hedeflerimiz yok ama kuşkunuz olmasın en az play off oynayacak kadar mütevazı genç kadro oluşturacağız. Tabi ki imkan bulursak neden şampiyonluk olmasın. Biz gene bu hedefle yola çıkacağız. Bizim liglerimizde 64 tane futbol takımı var. Bizim bulunduğumuz birinci takım grup Türkiye'nin şu anda en zor ve gerçekten bütçesi yüksek gruplardan bir tanesidir'dedi.

Kusadasispor Yonetimi Basin Mensuplariyla Kahvaltida Bulustu 493817 41A0F986856Be4A3105055A751F1F1C2

'EN BÜYÜK HEDEFİMİZ İLK 11'İMİZDE KUŞADALI ÇOCUKLARIMIZI SAHADA GÖRMEK'

Yönetimimizle elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz. Biraz geç kaldığımızı biliyoruz ama birincisi bizim hocayla olan sorunumuzu giderdik. Şu anda 3-4 tane hocayla görüşmek üzereyiz. En kısa sürede hocayla ilgili kararımızı veriyoruz bu arada tabii ki gelen değerli futbolcu arkadaşlarımız da var. Bunun yanı sıra futbolcu arkadaşlarla da görüşmeler yapıyoruz. En kısa sürede takımımızı lige hazır hale getireceğimize inanıyoruz. Geçen seneden şu anda 5 tane futbolcumuz var. Futbol kulübü en az 22 sporcuyla lige başlamak zorunluluğumuz var dediler en geç 15 gün içerisine futbol federasyonunda bu isimleri bilmek zorundayız. Pazartesi ve Salı günleri bölgemizdeki talep yoğunluğu nedeniyle ön elemeler yaptık ve bu elemelerde gene altyapıdaki teknik hocalarla, futbol şubemizin katkılarıyla yaklaşık yirmiye yakın denemelere çağırdığınız sporcularımız var. Bu denemelere çağırdığımız sporcularımız olmazsa olmazımız olan unsurlarımızın bir tanesi de bu kentte oturan ve bu kentte yaşayan gençlerimizden faydalanmak istiyoruz. Yani en büyük hedefimiz ilk 11'imizde en azından Kuşadası'nda yaşayan 4 tane 5 tane futbolcumuzun sahaya çıkmasını sağlayacağız. Dışarıdan futbolcu getirerek burada başarıya ulaşamayız. Kuşadası'nda yaşana gencimiz sahaya sürersek o gencimizin takıma bağlılığı devam edecek.

Kuşadasıspor’a moral dopingi Kuşadasıspor’a moral dopingi

Kusadasispor Yonetimi Basin Mensuplariyla Kahvaltida Bulustu 493817 5E772660Dae0F8C64Bd2771Cc72C1228

KUŞADASISPOR KULÜBÜ OLARAK EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAMAK İÇİN DÜĞMEYE BASTIK

Geçen sene transferlerde çok büyük hatalar yapıldı. Bu sene Kuşadası'nın parasını, hepimizin namusu gibi değerlendirip bu düşünce ile harcama yapacağız. Futbol dipsiz bir kuyu gibidir. Kuşadamızın en büyük sıkıntısı, kulübümüzün sabit ve sürekli arazimi gelirinin olmamasıdır. Belediyemiz elinden geldikçe, özellikle son 4 yıl içerisinde değerli belediye başkanımızın olağanüstü katkıları var. Bizler de elimizden gelen maddi ve manevi herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu işi başaracağız dedik ve bu inançla yola çıktık. Bu konuda en önemli destek, kentin takımına sahip çıkması. Kuşadası halkının takıma sahip çıkacağının kuşkumuz yok. Biz yeter ki doğru transferleri yapalım, yeter ki taleplerimiz doğru olsun. Kuşadası'nın bir futbol sahası yok. Antrenmanlarımızı bile Kuşadası'nda, Altınordu sahasında yaparak aylık 3 yüz bin 4 yüz bin TL civarında, sadece antrenman için para veriyoruz. Bu sene böyle bir lüksü kullanmayacağız. Şartlarımızı zorlayarak kendi stadımızda bütün antrenmanlarımızı yapacağız. Ferdi gökçe arkadaşımız bu konuda bizlere destek vererek çalışmalara başladı. En geç 10 güne kadar tesisimizi konaklama haline getireceğiz. Yönetim olarak aldığımız karar doğrultusunda, Kuşadasıspor'u şirketleştirmeye çalışacağız ancak birilerine asla satmayacağız. Kuşadasıspor'un sahibi sizler olacaksınız. Şuna söz veriyoruz, canımız sağ olduğu sürece Kuşadası'nın anahtarını bu kentin dinamiklerine vereceğiz.

KUŞADASISPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİMİ

Başkan İsmet Türker, Başkan Yardımcısı Kadri Çelik, Genel Sekreter Fırat Akkuş, Sayman Ferdi Göğçe, Futbol Şube Sorumlusu Kudret Durdu ve İsmail Tütüncü, Mali İşler Ömer İzci, Barış Şalbaş ve Ufuk Öğren, Sosyal İlişkiler Özlem Ünver, Gülcan Akbulut ve İbrahim Çalım, Denetleme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Denetleme Kurulu Asil üyeleri Ufuk Gezeroğlu, Ebru Karamürsel, Denetleme Kurulu Yedek üyeleri Hasan Çıkıkçı, H. Tayfun Olcay ve Şener İlkme isimlerinden oluştu.
 

Muhabir: AYLİN ESER