Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Gülen'in yanı sıra Kuşadasıspor idare ve yönetiminin hazır bulunduğu olağanüstü genel kurul toplantısına vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi. Kuşadasıspor Kulübü Başkanı Ferdi Zenginoğlu'nun aday olmadığı olağanüstü genel kurul toplantısında Zenginoğlu'ndan boşalan koltuğa İsmet Türker oturdu. Toplantıda yeni yönetime dahil olan isimler belirlenirken eski yönetim ve Kuşadasıspor'a emeği geçerek katkıda bulunan isimlerde de teşekkür plaketleri takdim edildi.

Genel kurul toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Kuşadası beleddiye Başkanı Ömer Günel, yeni seçilen başkan ve yönetiminin Kuşadası ve Kuşadası halkına hayırlı olsun diyerek başladığı konuşmasında, 'Burada bulunan herkesin ortak noktası Kuşadası ve Kuşadasıspor'u sevmek. Kuşadasıspor'a talip olmak ve seçilmek kolay ancak yönetmek zordur. Bu dönemde İsmet Türker bayrağı devralmak istedi.Kendisi tecrübeli bir isim. 24 yıl amatör olan bir takımı el birliği ile önce BAL ligine ardından profesyonel lige çıkardık. Yolumuza da devam ediyoruz. Bu dönem de hedeflerimiz aynı canlılık devam edecek'dedi.

Kusadasispor Kulubunun Yeni Baskani Belli Oldu 491933 08B3D5B3C3A56443Fd758688828A2B90

KUŞADASISPOR ÇOK ZOR ŞARTLARLA BUGÜNLERE GELDİ

Kuşadassıspor Kulübü'nün çok zor zamanlardan çıkarak
bugüne geldiğinin altını çizen Başkan Günel, 'Futbolu bilen insanların kadroda olması gerek.Bu işte doğru kadroyu kırabilmek için doğru ekip lazım. Kulübe giren parayı doğru yönetmek lazım. Geçmişten bu gün kadar başarılarla geldiğimizi düşünüyorum.Kuşadası Belediyesi olarak amatör kulüplere para sağlayabiliyoruz ancak profesyonel kulüpler böyle bir destek verme şansımız yok. Şahsi imkanlarımla konaklama, otobüs tutma, kamp ayarlama gibi hizmetlerine destek olmaya çalışıyorum ancak bu durum beni de yoruyor.Bunca zorluğun altından kalkarak Kuşadasısporumuzu bir yerlere getirebiliyorsak bunun bir tek nedeni vardır o da Kuşadasısporumuzun kadim geçmişine saygı duymamız ve kentimizi seviyoruz'dedi.

KULÜBÜMÜZÜN SATIŞI KONUSUNDA SIKINTILAR YAŞADIK

Kuşadasıspor Kulübümüzü satın almak için gelen bir ekiple tanıştık.Bu camiada kimlerle karşılaşacağınızı da bilmiyorsunuz. Gelen adamlar ne olduğu belirsiz bir adama dönüştü bir süre sonra. Çirkin işler yaptılar ve buna bağlı olarak ses kayıtları çıktı karşımıza. Herşey tamamı ile şeffaf ve açıktı. Akabinde bir kumpasa ve tezgaha düşüyorsun. Tanımadığım bir adamla hiç olmayacak bir noktaya geldik.Bu işte doğru insanı bulmak yine sizlerin desteği ile olacak.Benim bildiğim bir konu değil bu iş. Benim tek amacım Kuşadasıporumuzun başarıyı hedeflemesini ve bu alanda da başarılı olmasını istiyorum. Bu noktada ferdi Zenginoğlu başkanıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

Kusadasispor Kulubunun Yeni Baskani Belli Oldu 491933 5A38598C0195Bbe811251F94D026Aa95

Aydem duyurdu: Aydın'da 5 ilçede elektrik kesilecek Aydem duyurdu: Aydın'da 5 ilçede elektrik kesilecek

ÇOCUKLARIMIZIN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK DURMASI İÇİN SPOR ŞART

Kuşadalı çocuklarımıza sağlıklı ve sporla iç içe bir hayat sağlayabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı sokaklardaki tehlikeli alışkanlıklardan uzak tutabilme bizler için herşeyden önemlidir. Biz spora emek vermezsek, altyapıya destek vermez ve geliştirmezsek hiç şüphe yok ki çocuklarımızın büyük bir çoğunluğunu bir takım kötü alışkanlıkların edinme yoluna gidebilir. Kuşadasısporun başarısı bizim çocuklarımıza heyecan veriyor ardından da altyapı ile desteklersek çocuklarımız gerçekten sporu seviyor ve yönleniyor'dedi.

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM

Toplantıda konuşan Kuşadasıspor eski Başkanı Ferdi Zenginoğlu ise birbirinden değerli arkadaşlarımız ile 2023 yılında yönetim olarak Kuşadasıspor'un devamlılığı ve başarısı için ve bu kente şampiyonluk yaşatabilmek için çalıştık.3.'cü ligin en iyi oyuncuların kadromuza dahil etmeye çalıştık.Kuşadassıspor için herkes elinden gelenin en iyisini yaptı.Bana güvendikleri için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. İsmet Türker zaten yönetimimizde olan bir isimdi. Kuşadasıspor'un menfaati için çalışan bir isim.Kendisinin her zaman yanında olacağını bilmenizi istiyorum.Bizim tek ortak noktamız her zaman dediğim gibi Kuşadası ve Kuşadasıspor'dur. Hepinizin benim üzerimde hakkınız var.Hakkınızı helal etmenizi istiyorum' dedi.

GÖREVİMİZ ZEKİ, ÇEVİK AYNI ZAMANDA AHLAKLI GENÇLER YETİŞTİRMEK OLACAK

Mevcut başkan Ferdi Zenginoğlu'nun ardından başkanlık koltuğuna oturan İsmet Türker'de yaptığı konuşmada, 'Futbol artık dünyada en fazla izlenen spor dalı haline geldi. Kuşadasıspor kente spor anlamında hizmet veren çok değerli bir kulüp.90 yıldır bu kulübe hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Bundan önceki dönemde de Ferdi Zenginoğlu ile beraber yönetimde görev yaptık.Kuşadasısporumuzun menfaatlerine için çalıştık.bundan sonra ki görevimiz de çağdaş ve laik devletimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, 'Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim'dediği gençleri yetiştirmek olacaktır.Bundan hiçbirinizin kuşkusu olmasın' dedi.

Kusadasispor Kulubunun Yeni Baskani Belli Oldu 491933 393937666Fa85Dedaf7Cc16Ce569F062

Kuşadasıspor Kulübü Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU ASİL
İsmet Türker, Özlem Ünver, Ferdi Göğçe, Kadri Çelik, Fırak Akkuş, Kudret Duru, Ali Kaya, Barış Şalbaş, Ufuk Öğren, Ömer İzci, Yılmaz Tektaş.
YÖNETİM KURULU YEDEK
Mehmet Ali Çetinkaya, Gülcan Akbulut, İsmail Tütüncü, Cihan Kızıltuğ, İbrahim Çalım
DENETLEME KURULU ASİL
Bülent İlbahar, Ufuk Gezeroğlu, Ebru Karamürsel
DENETLEME KURULU YEDEK
Hasan Çıkıkçı, H. Tayfun Olcay, Şener İlkme
ASKF DELEGE ASIL
İsmet Türker, Kadri Çelik, Kudret Duru
ASKF DELEGE YEDEK
ÖMER Izcı, Yılmaz Tektaş, Ufuk Öğren
 

Muhabir: AYLİN ESER