Kış aylarının gelmesiyle birlikte, sabahın erken saatlerinde Kuşadası'nda kurulan Çarşamba pazarına gelen vatandaşlar özellikle mont, kışlık çorap, eşofman takımı, sweatshirt, pijama, bot almak için tezgahları doldurdu. Kuşadalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak rağbet gösterdiği pazarda, vatandaş pazar fiyatlarının mağazalara oranla daha uygun olduğunu belirtirken, esnaf da fiyatların geçen seneye göre dengeli bir seyir izlediğini belirtti.

Balık tezgahta bu hafta da yüzleri güldürmedi Balık tezgahta bu hafta da yüzleri güldürmedi

Kusadasinda Kisliklar Pazar Tezgahlarinda Yeri Aldi 508463 2D8Eaf1A3F04D2Ae282E2Cad4B4E34Ba

'MAĞAZALARDAKİ FİYATLARLA KARŞILAŞTIRIRSAK PAZAR ÇOK DAHA UCUZ'

Kış sezonu öncesi her sene eksiklerini pazardan aldığını anlatan Saime Canoluk, fiyatların mağazalara göre çok daha uygun olduğunu anlatarak, 'Montlara bakmak için pazara geldik. Aslında her bütçeye uygun ürün bulmak mümkün burada. Emekliyiz ve mağazalarda aylarca taksit ödeyerek alacağımız bir montu burada uygun fiyata nakit ya da yine kartla alabiliyoruz. İş sadece mont ile de bitmiyor tabi. Polar gibi kış sezonu boyunca sıcak tutacak her türlü ürün yine tezgahlarda sergileniyor. Hayat çok pahalı artık lüks yaşayacak durumumuz kalmadı. Kesemize uygun ürünleri nerede buluyorsak oradan almaya çalışıyoruz' dedi.

Kusadasinda Kisliklar Pazar Tezgahlarinda Yeri Aldi 508463 C174Db18088B1F81B97Fd1Bb1D4E0C96

'TURİSTLERİN PAZARA İLGİSİ ÇOK YOĞUN'

Yerli ziyaretçilerin yanı sıra yabancı müşterilerini de ağırlayan Çarşamba pazarında, hem yaz sezonu sonu hem de kış sezon başı ürünlere gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini anlatan pazar esnafı ise, 'Yaz sezonunun sona ermesi ile kışlıkları sergilemeye başladık. Vatandaş mont, bot, polar eşofman takımı, pijama almak için gelmeye başladı. Yaz sezonu ürünlerimiz de tezgahta hala onlar için de alımlar devam ediyor. Satışlarımız iyi gidiyor. Özellikle yabancı misafirlerimiz ilgisinden memnunuz. Yerli vatandaşlarımızın bazıları fiyatları pahalı bulurken bir kısmı da mağazalara göre fiyatların normal olduğunu dile getiriyor. Bize göre de fiyatlar pazar dışına göre çok normal' dedi.

Kusadasinda Kisliklar Pazar Tezgahlarinda Yeri Aldi 508463 60Facb921767Bed3D33592Be2Bd653B9

Kusadasinda Kisliklar Pazar Tezgahlarinda Yeri Aldi 508463 Bfa717B4856Dbee6B70Ecb2Ecb0E0873

Muhabir: AYLİN ESER