Kuşadası’nda, Çarşamba günleri ‘Halk Günü’ sloganıyla yaptıkları indirimler ile başta Kuşadalılar olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin de daimi uğrak yeri olmayı başaran Koşan Tavuk ve hemen yanında yer alan Kuşadası Halk Pazarı Bahçıvan işletmeleri vatandaşların adeta can simidi olmayı başardı. İşletme sahipleri Mehmet Demirci ve Veysel Arslanbenzer, 22 Mayıs tarihinde başlatıkları halk günü indirimlerinin büyük ilgi gördüğünü belirterek, ‘ Bizler de Kuşadası’nda yaşıyoruz. Vatandaşa hizmet ve destek olma noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz’ dedi.

Kusadasinda Halk Gunune Akin Var 482574 F1B9E4673B86B40D371Ee6807467A624

VATANDAŞ UCUZ TAVUK YESİN İSTİYORUZ

Koşan Tavuk işletme sahibi Mehmet Demirci, gazetemize konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Tavuk firmalarının aşırı derecede rehavet ve rekabete kapalı bir şekilde ayrımcılık yapması, ürünü dış ülkelere göndermesi ve iç piyasada ürün tedariğinde zorluk çekilmesi noktasında bu şekilde bir uygulamayı hayata geçirerek vatandaşlarımızın ekonomilerine bir nebze olsun katkı sağlamak istedik. Bu konuyu Esnaf Odamızdan Başkan Halit Şakar’a, yine birlikte çalıştığımız firmaların üst kuruluna anlattık ve projeyi hayata geçirebilmek için onay aldık. Ege Et firması da bu şekilde bir proje başlatarak vatandaşlara destek oldu ve bizler de esnaf olarak öncülük yaparak bu işte bir tuzumuz olsun istedik. Amacımız vatandaşın aile ekonomisine katkı sağlamak. Şu an kızarmış piliç fiyatımız 50 TL ve diğer ürünlerde de büyük indirimlerimiz var. Vatandaşlarımız işletmemize gelsinler ve hem uygun hem de taze ürünlerimizi yerinde görsünler. Kuşadası’nı ve halkını seviyoruz. Amacımız, sadece Kuşadası’na iyi bir hizmet sunmaktır’ dedi.

Organlarıyla 3 hastaya umut oldu Organlarıyla 3 hastaya umut oldu

Kusadasinda Halk Gunune Akin Var 482574 5Aa3Bad2Cf589439E9436Baa67Dfb075

VATANDAŞIN İLGİSİ BEKLEDİĞİMİZDEN ÇOK FAZLA OLDU

Kuşadası Halk Pazarı Bahçıvan işletmesi sahibi Veysel Arslanbenzer ise indirime aynı gün başladıklarını belirterek, ‘İnsanların maddi açıdan alış verişlerini tam anlamı ile yapamadıklarını gördük. Özellikle emekli kesimin alım gücü zorlaştı.Bu düşünceler kapsamında vatandaşlarımız için bu projeyi başlattık. İlgi açıldığımız ilk günden bu güne bizleri çok şaşırttı ve mutlu etti. Hem müşteri hem de bizler açısından yerinde bir uygulama oldu diye düşünüyoruz. Açıldığımız ilk Çarşamba günü 700 kadar müşteri ağırladık ve bugün 1000 kişiyi geçtik.İnsanların böyle uygulamalara ihtiyacı var’ dedi.

İNSANLARIN GÖRDÜĞÜNÜ YEMEYE HAKKI VAR

İnsanların bu şekilde aile ekonomilerine destek olacak uygulamalara ihtiyacı var diyerek sözlerine devam eden Arslanbenzer, ‘İnsanların bu dünyada her konuda yaşama hakkı var. Çarşamba günleri tezgahta sergilediğimiz ürünlerimizi aldığımız fiyata direkt olarak vatandaşa satıyoruz. Her gün yeni ürün getirip tezgahlarımıza diziyor ve vatandaşımıza sunuyoruz. Yani indirimlerimizin yanı sıra ürünlerimizi de taze olarak sunuyoruz. İnsanların kafasında şu soru işareti de olsun istemiyorum. Biz, Çarşamba günü indirim yapıp diğer günler fiyatlarımızı standartların üzerinde yükseltmiyoruz. Vatandaşlarımızı dükkanımıza davet ediyorum’ dedi.

BURADAN VATANDAŞLARIMIZA SESLENMEK İSTİYORUM

Gazeteniz aracılığı ile vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Eski belediye binası arkası, Kuşadası Esnaf ve Kefalet kooperatifi güzergahında yer alan noktada bulunuyoruz. Dar gelirli, parası olmayan ihtiyaç sahipleri dükkanımıza gelsinler ve istedikleri ürünleri alsınlar. Benim kendilerinden hiç bir beklentim yok. İnsanlar mutlu yaşasın benim tek derdim bu. Bu dünya hepimize yeter. Bir anne ya da baba tezgahın önünden geçerken, çocuğuna canının çektiği ürünü alamıyorsa ben de huzurlu bir şekilde hayatımı sürdüremem yani komşum aç yatarken ben tok yatamam’ dedi.


 

Muhabir: AYLİN ESER