Yumurtanın en faydalı hali ortaya çıktı! Yumurtayı böyle tüketin... Yumurtanın en faydalı hali ortaya çıktı! Yumurtayı böyle tüketin...

Düşler Sokağı Aşevi'nde düzenlenen aşure gününe Düşler Sokağı Aşevi sorumlusu Arzu Kalender, Anneler Derneği Kuşadası şube Başkanı Tülay Mutlu, eğitimci Seçil Barışık Kurşun ve Hatice Öztürk'ün yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu katılım gösterdi. Eğitime destek amaçlı gerçekleşen etkinlikte, kazanlar dolusu aşure eğitime katkı sağlamak isteyen vatandaşlar tarafından kısa zamanda tüketildi. Etkinlik, davetliler tarafından büyük takdir topladı.

Kusadasi Egitime Bir Kez Daha Tam Destek Verdi 513511 Bc8554C382Ac04D5D4A4E2Cf405886B5

'ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ HER ŞEYDEN DAHA DEĞERLİ'

Aşure günü etkinliği kapsamında sorularımızı cevaplayan dernek gönüllüleri, konu çocuklar ve eğitim olunca her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek, 'Bir okulumuzun eğitim ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve destek olmak için bu etkinliği düzenledik. Çocuklar bizim geleceğimiz ve onların eğitimi sadece bizler için değil herkez için büyük önem taşımaktadır. Umarız eğitime destek amaçlı etkinlikler her zaman ve de artarak devam eder ve çocuklar eğitim hayatlarına daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde sürdürürler' dedi.

Kusadasi Egitime Bir Kez Daha Tam Destek Verdi 513511 B0Ad44A848Fdcd8B977A16D32Ec4Fac3

Muhabir: AYLİN ESER