Diyanet İşleri Başkanından Ayşenur’un ailesine taziye ziyareti Diyanet İşleri Başkanından Ayşenur’un ailesine taziye ziyareti

Bölgesel Amatör lig ekiplerinden Saygın Yapı Didim Belediyespor’daki belirsizliği Kulüp Başkanı Murat Küçüker noktaladı. Göreve geldikleri günden bu yana Didim ve Didim Belediyespor ile çalıştıklarını kaydeden Küçüker, ortaya atılan tüm iddiaların yalan ve uydurma olduğunu söyledi.

“BU ŞARTLARDA KULÜBE SAHİP ÇIKMAK ZOR”

Takımdaki birkaç futbolcu hariç tüm futbolcuların ödemelerinin yapıldığını belirten Küçüker, Türkiye genelinde bir çok belediyenin kulüplere desteği çektiğini anımsattı. Küçüker “Belediyelerin bir çoğu kulüplerden desteğini çekti. Bizim de kulüp olarak sabit bir gelirimiz yok. Hem halktan hem de esnaftan destek alamıyoruz. Benim de şahsı olarak kulübün tüm masraflarını karşılamam zor görünüyor. Belediye Başkanımız Hatice Gençay ile de durumu ele aldık. Kendisi bize destek olacağını söyledi fakat şu şartlar altında kulübün devam etmesi zor görünüyor.” dedi.

“BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR”

Küçüker, takımın sahaya çıkması noktasında birkaç sponsorun destek verdiğini fakat maliyetlerin yüksekliği sebebiyle bu durumun zor olduğunu ifade etti. Kulüp başkanlığının hem kendisini hem de ailesini de yük getirdiğini belirten Küçüker, önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamayla görevi bırakacağını ifade etti.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN