Küçük, Kurucu Genel Başkan Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin uyanmasına, irkilmesine sebep olduğunu belirterek, “Yazık ben ve benim gibi her şeyini iyi ve hasane tutumla bu harekete verenlere” dedi.

İYİ Parti Aydın’da sular durulmuyor. Bir süredir devam eden istifalara, son olarak Sabri Küçük eklenmişti. e-devlet üzerinden İYİ Parti üyeliğini sonlandıran Efeler eski Belediye Meclisi Üyesi olan Küçük, istifasının nedeni de açıkladı. Açıklama yapan Küçük, partisinin kuruluşu sırasında yaşadıkları sıkıntılara değinerek, “2017 yılında heyecanla, büyük beklentilerle yola çıktık. Aslında öncesi de vardı. Meral Hanım ile parti kurulmadan görüşen Aydınlı birkaç kişiden biriydim. Çok büyük zorluklar yaşadık. Terörist ilan edildik. Partiyi kuruluş aşamasında himmet usulü para toplamakla suçlandık. Genel başkanın konuşma yapacağı kürsünün elektriğini kestiler. Gaz tenekesinin üstünde konuşma yaptırdılar. Taşrada bizler yokluk içinde imece usulle partimizin örgütlenmesini gerçekleştirdik. Kira için binalarını vermeye korktular bizle yan yana gelmeye korktular. Bizler tam da deli cesaretiyle tüm bu zorluklara göğüs gerdik” dedi.

Aksenerin Erdoganla Gorusmesi Uyanmama Neden Oldu 482633 694120996Ddb9687C5F8Bdede8Acdbc0

Aydem Duyurdu. Yenipazar ve Karacasu elektrik kesintisi 4 Temmuz 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Yenipazar ve Karacasu elektrik kesintisi 4 Temmuz 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

“HİÇBİR PİŞMANLIĞIM YOK”

Tek adam rejimine karşı olduklarının altını çizen Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Parlamenter demokrasinin tekrar gelmesini istiyorduk. Çocuklarımızın ve ailemizin rızkından keserek büyük bir özveriyle örgütlenmemizi gerçekleştirdik. Doğru mu yaptım? Evet, doğru yaptım. Hiçbir pişmanlığım yok. Bugün olsa gene yaparım. Siyasetten hiçbir beklentim olmadı olmayacak. Hayatım boyunca kendimden veren oldum. Veren el alan elden üstündür. Bunu hayatım boyunca kendime şiar edindim. Partim de beni bana göre kutsal bir görev olan Aydın Efeler ilçesi halkımıza hizmet etmem için onurlandırdı. Meclis üyesi oldum. 5 yıl alnım açık başım dik bir şekilde çalıştım. Kimsenin adamı olmadım olmam. Maddi manevi çıkar peşinde olmadım olmam. Partime partililerimize özellikle ve öncelikle aileme ve kendime zul getirecek hiçbir eylemde bulunmadım bulunmam.”

“YAZIK HER ŞEYİNİ İYİ VE HASANE TUTUMLA BU HAREKETE VERENLERE”

İYİ Parti’nin bugünkü iktidara karşı kurulmuş bir parti olduğunu savunan Küçük, “Kurucu genel başkanın Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmesi uyanmama irkilmeme sebep oldu. Yazık ben ve benim gibi her şeyini iyi ve hasane tutumla bu harekete verenlere. Parti üyeliğimi sonlandırıyorum. Çok güzel arkadaşlar edindim, çok güzel günler geçirdim. Kalın sağlıcakla. Ülkem ve milletim için hayırlısı neyse inşallah o olur” diyerek partisine veda etti.

Muhabir: EMRAH DİNÇER