2011 yılında Ata Mahallesi, Tepecik Bulvarı üzerinde açılan 'Köfteci Murat Usta', kısa sürede Aydın’ın favori lokantalarından biri haline geldi. Ünlü aşçı merhum Ziya Yıldız’dan yemek yapmanın tüm inceliklerini öğrenen Murat Cesur, 33 yıllık deneyimiyle hazırladığı eşsiz lezzetleri müşterilerine sunuyor. İlk açıldığında yalnızca iki masayla hizmet veren lokanta, bugün yaklaşık 100 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye ulaştı. Lokantanın başarısında, Murat Cesur’un yanı sıra en büyük destekçisi olan eşi Kader Cesur’un da büyük payı var. 13 yıldır faaliyet gösteren aile lokantasında Murat Cesur mutfakta, Kader Cesur ise kasada çalışarak müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Kofteci Murat Ustadan Essiz Lezzetler 498194 7Ed189B5B1Fc2A44B75540C49E4F8973

Aydın’da Çine köftesi seferberliği Aydın’da Çine köftesi seferberliği

LEZZETLERİ SEVİLDİ


Murat Cesur, "2009 yılında hayatını kaybeden, aynı zamanda eşimin de babası olan Ziya Yıldız ustamdan Allah razı olsun. Onun yanına 6 yıl bulaşıkçı, 6 yıl garson olarak çalıştıktan sonra mutfağa geçtim ve yemek yapmanın tüm ayrıntılarını ondan öğrendim. 2011 yılında ise kendi lokantamı açtım. İlk başta sadece iki masa ile hizmet veriyorduk, ancak hazırladığımız çorba, yemek ve tatlılar müşterilerimiz tarafından çok beğenildi. Müşteri sayımız hızla arttı ve 13 yıl boyunca lokantamızı büyütmeyi başardık. Şu anda yaklaşık 100 kişilik kapasiteye ulaştık. Müşterilerimizin ilgisi sayesinde bu noktaya geldik, hepsine çok teşekkür ediyoruz," dedi.

Kofteci Murat Ustadan Essiz Lezzetler 498194 0C8C9D52F8E661C9A9Eb6A43131Aac92


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLE BÜYÜYOR


Menüsünde ayakpaça, kellepaça, işkembe, beyin ve mercimek çorbaları, güveç, Arnavut ciğeri, kuru fasulye-pilav ve ızgara köfte gibi lezzetler ile Kemalpaşa ve kabak tatlılarının bulunduğunu belirten Murat Cesur, "Yemeklerimizi, çorbalarımızı ve tatlılarımızı taze ve doğal malzemelerden günlük olarak hazırlıyoruz. Ben yemek yapıp servis ediyorum, eşim de kasada duruyor. Aile lokantamızda çalışan personelimiz de deneyimli ve güler yüzlü. Lokantamıza gelen müşterilerimiz, sunduğumuz lezzetlerden memnun kalıyor, gittikleri yerlerde bizi övüp yeni müşteriler gönderiyorlar. Müşterilerimizin memnuniyeti ile büyümenin mutluluğunu yaşıyoruz," diye konuştu.
Murat Cesur, Pazar günü hariç haftanın altı günü, 05.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verdiklerini belirterek, tüm vatandaşları eşsiz lezzetlerini tatmaya davet etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ