Aydın’ın Koçarlı ilçesinde kaymakam değişti. Temmuz ayının başında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Tokat Turhal Kaymakamlığı’na atandı. Tepeli’nin yerine ise Kars Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın, atama sonucu Koçarlı Kaymakamı oldu. Koçarlı’nın yeni kaymakamı Taşkın, ilçeye gelerek görevine başladı.

“RABBİM GÜZEL HİZMETLER YAPMAYI NASİP EYLESİN”

Görevine başlayan Koçarlı Kaymakamı Ramazan Taşkın, X hesabından yaptığı paylaşımda; ‘’ Efeler Diyarı Aydın’ın bereketli ilçesi, Demokrasi Şehidimiz Merhum Başvekilimiz Adnan Menderes’in doğup büyüdüğü Koçarlı ilçemizde görevimize başladık. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin.’’ ifadelerini kullandı.

Kocarlinin Yeni Kaymakami Gorevine Basladi 491125 0Ffe46Eb9Ad571E78C5C31061Ed38E51

CHP'li kadınlar öğrenciler için kermes düzenledi CHP'li kadınlar öğrenciler için kermes düzenledi

KAYMAKAM RAMAZAN TAŞKIN KİMDİR?

Şanlıurfa’da dünyaya gelen Ramazan Taşkın, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 2014 yılında mezun oldu. 2015 yılında Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalışma hayatına başlayan Taşkın, 2016-2019 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumunda Denetmen Yardımcısı olarak çalıştı. 18 Mart 2019 tarihinde Kaymakam Adayı olarak Aydın Valiliği emrine atandı. Samsun Vezirköprü ve Uşak Banaz ilçelerinde Refiklik Stajını yapan Kaymakam Ramazan Taşkın, 10 Haziran 2019 tarihinde Yavuzeli ilçesinde göreve başladı. Daha sonra Bayramören ilçesinde çalıştı. Ramazan Taşkın, Manisa Köprübaşı Kaymakamı olarak görev yapmaktayken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 12 Ağustos 2022 tarihinde Kars Vali Yardımcısı olarak atandı. Kars Vali Yardımcılığıyla birlikte Kars Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de birlikte yürüten Taşkın, evli ve bir çocuk babasıdır.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ