Koçarlı Belediyespor Voleybol Takımı, Aydın'da 2023-2024 sezonunda 'Küçük Kızlar' kategorisinde il şampiyonu oldu. Şampiyon olup, Türkiye’nin en iyi ilk 32 takım arasına giren Koçarlı Belediyespor Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonası’na katılarak, Aydın’ı temsil etti. Eczacıbaşı gibi birbirinden güçlü takımların bulunduğu şampiyonada, gruptan çıkmayı başaramayan Koçarlı Voleybol Takımı’nın mücadelesi ve emeğine Belediye Başkanı Özgür Arıcı kayıtsız kalmadı. Başkan Arıcı’nın talimatı ve teşviki ile Koçarlı Belediyespor Voleybol Takımı, 2. Lig’e katılmak için Türkiye Voleybol Federasyonu’na(TVF) başvurdu. TVF tarafından başvurusu kabul edilen Koçarlı temsilcisi, yeni sezonda profesyonel ligde mücadele etmek için hazırlıklarına başladı.

Kuşadasıspor’un yeni transferleri taraftarlarla buluştu Kuşadasıspor’un yeni transferleri taraftarlarla buluştu

Kocarlinin Sultanlari 2 Ligde 486090 Dfe92E938831393099A20B4Cacbed3A2

“ŞİMDİ SÖZ BİZ VE SPORCULARIMDA”

Elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Koçarlı Belediyespor Voleybol Takımı’nın antrenörü İsmail Birgi, Koçarlı’nın spor tarihi ve geçmişi başarılarla dolu bir ilçe olduğunu belirterek, "Profesyonel olma ve lig takımı kurma hayallerimiz vardı. Hayallerimizi anlattık ve hayallerimize sahip çıkanlar ve destekleyenler oldu. Belediye Başkanımız Sayın Özgür Arıcı, bu konuda sonuna kadar destekleyeceğini bildirdiği andan itibaren TVF Kadınlar 2. Lig’inde olmamız için gerekli tüm maddi ve manevi adımları attı. Aynı şekilde tüm kurumlar bu hayalimiz için elinden geleni yaptı. Şimdi söz biz ve sporcularımda. Biz sahada sonuna kadar mücadele etmeye ve başarıları kovalamaya devam edeceğiz. Tek isteğimiz bizlere inanmaya devam etmeleri. Çünkü 5 yıl sonra sporcularımla hayalini kurduğumuz yer bambaşka” dedi.

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı da, Voleybol Takımı’na TVF Kadınlar 2. Lig’inde başarılar dileyerek, “Size Başkan sözü hep destek, tam destek” ifadelerini kullandı.

Kocarlinin Sultanlari 2 Ligde 486090 C2Ff78E6D1134563D37Cf5Ab0F67Fb9C

Muhabir: EMRAH DİNÇER