Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, 500 bin lira tutarındaki içme suyu gelirlerinin kaybolduğu iddialarına ilişkin net bir açıklama yaptı. Yılmaz, “Bu iddialar asılsızdır, yayanlar hakkında gerekli hukuki adımlar atılacaktır” dedi. Başkan Yardımcısı Yılmaz, eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın görev sürecinden sonra, Başkan Tetik’in dönemine kadar olan süreyle ilgili bazı içme suyu gelirlerinin kayda geçmediğine dair ortaya atılan söylentilere yanıt verdi. 500 bin liranın kaybolduğu iddiasını yalanlayan Yılmaz, bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve ilgili kişilere karşı hukuki sürecin başlatılacağını belirtti.

Başkan Arıcı “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçasıdır” Başkan Arıcı “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçasıdır”

Kayip Para Iddialarina Baskan Yilmazdan Sert Yanit 511462 F3F819D878631Ef19172003Adc5F1Db0

“İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR”

Yılmaz, iddialarla ilgili inceleme için bir komisyon kurulduğunu söyledi: “Suç duyurusunda bulunulduğuna dair elimde net bir bilgi yok. Bu süreçte durumu Cumhuriyet Savcıları’ndan öğrenebiliriz. Ancak, belediye başkanlığını kazandığımız andan 10 Mayıs’a kadar geçen sürede, başkanımız bazı içme suyu gelirlerinin kayda geçmediğini fark etti ve bu konunun aydınlatılması için bir komisyon oluşturdu. Komisyonun başına Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan’ı, üye olarak da Mali Hizmetlerden Erhan Bey’i atadı. Komisyon tarafından sayılan tüm paralar, belediyenin mali birimlerine teslim edilmiştir. Dolayısıyla 500 bin liranın kaybolduğu iddiası külliyen yalandır. Bu tür yanlış bilgiler yayanlar hakkında da gerekli işlemler yapılacaktır.”

Kaynak: HABER MERKEZİ