Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta yer alan Sökespor, sezona müthiş bir başlangıç yaptı. İlk hafta deplasmanda Torbalıspor’u 2-1, hafta sonu sahasında Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 1-0 yenen Sökespor, aldığı galibiyetlerle zirveye kuruldu.

Efeler'in kupada rakibi Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK Efeler'in kupada rakibi Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK

“TEMPOLU VE BİRBİRİNE İNANAN BİR TAKIMIZ”

Elde edilen başarının önemli pay sahiplerinden biri olan Sökespor Antrenörü Mehmet Ali Moğul, takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Liglerin başlamasına az bir süre kala kurulan bir takım olduklarını belirten Antrenör Moğul, “Söke’nin çocuklarıyla beraber aldığımız oyuncuları harmanlayıp bir takım oluşturduk. Hazırlık sürecini çok iyi geçirdik. Takımda aile ortamı oluştu, kolej takımı oluşturduk. Lig’de büyük bütçeye sahip ve hedefleri şampiyonluk olan iki takımı da mağlup ettik. Bu durum motivasyonumuzu daha da arttırdı. Tempolu ve birbirine inanan bir takımız. Oyuncularımız birbirlerine inandığı sürece bu sonuçlar gelecek. Kulüp Başkanımız ve yönetimimiz, çok önemli fedakarlıklar yaptılar, kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“LİGE RENK KATACAĞIZ”

Taraftarlara da seslenen Moğul, “Lige renk katmayı sürdüreceğiz. İyi sonuçlar almaya devam edeceğiz. Biz kendimize inanıyoruz, taraftarlarımız da bize inansınlar ve sabırlı olsunlar. Her zaman bizim arkamızda duran taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 

Kaynak: SPOR SERVİSİ