Aydın’ın Nazilli ilçesinde hayırseverlerin katkılarıyla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sabahları çorba ikramında bulunmaya başlandı. Hayırseverlerin artmasıyla sıcak çorba ikramının hergün yapılması planlanıyor.

Nazillide Ogrenciler Corba Ile Karsilaniyor 97C7E1192Bbbe03Ae5B741Aaa9Ccde77

Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yine bir ilke daha imza attı. Okul Müdürü Faruk Al, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenci velilerinin 2024-2025 Eeğitim-Ööğretim Yılı başında gönüllülük esasına dayalı şekilde hayata geçirmek için planladığı sabah çorbası ikramı bugün itibariyle başlatıldı. İlk kez uygulanan sabah çorbası etkinliği için bir araya gelen hayırseverler, ilçenin merkez ve kırsal mahallelerinden okumaya gelen öğrenciler için sabahları çorba ikramına başladı.

Nazillide Ogrenciler Corba Ile Karsilaniyor 591019Ee15D02425Bf907A719A7Ab5Cc

YARDIMSEVERLERİN DESTEĞİ BEKLENİYOR

Okul aile birliği üyeleri, hayırseverler ve öğretmenlerin nakdi yardımlarıyla ilk gün yaklaşık bin kişilik mercimek çorbası, hazırlanarak okul girişinde öğrencilere ikram edildi. Yıl boyunca sürdürülmek istenen projede, yardımseverlerin de destekleri istendi.

Nazillide Ogrenciler Corba Ile Karsilaniyor 0Db3F06Bff1E37F37A4F64150653Ee4A

Karacasu'nun şiir yazan Kaymakamı: Kaymakam Deprem, Karacasu'yu şiirle anlattı Karacasu'nun şiir yazan Kaymakamı: Kaymakam Deprem, Karacasu'yu şiirle anlattı

“DESTEKLERLE HAFTANIN HERGÜNÜNE YAYMAYI PLANLIYORUZ”

Çorba ikramının imece usulü yapıldığını ifade eden hayırsever vatandaşlardan Hatice Çiftçi, “Okulumuzda eğitim gören ve köylerimizden de gelen öğrencilerimiz için soğuk kış aylarında da olmak üzere sabahları derslerine aç girmemeleri için çorba ikramında bulunmaya başladık. Tamamen gönüllülük esasına dayalı şekilde başlattığımız bu uygulama Türkiye’de ilk kez okulumuzda yapılıyor. Çocuklarımız için ilk etapta haftada birkaç defa olarak planladığımız bu sabah çorbası ikramımızı inşallah haftanın her gününe yaymayı düşünüyoruz. Tabi ki bu proje hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile olacak. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Nazillide Ogrenciler Corba Ile Karsilaniyor 9B72Cf5143Dd614984D333Ce305Db926

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR