Uyanıklar, belediyenin çeşmesini fırsata çevirdi Uyanıklar, belediyenin çeşmesini fırsata çevirdi

Havanın sıcak olduğu dönemlerde Karadeniz Bölgesi’ne gitmeyi tercih eden Aydınlılar, havanın serinlemesi ile birlikte rotayı GAP’a çevirdi. Konaklamalı olarak düzenlenen ve toplam 7 gün süren GAP turuna ilgi gösteren Aydınlılar, tur kapsamında Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Adıyaman ve Konya illerinin kültürünü yakından tanıyıp, doğal ve tarihi güzelliklerini görme fırsatı buluyor.
Kendilerine eşlik eden tecrübeli rehberlerden gezdikleri iller ve Halfeti, Göbekli Tepe, Haran evleri, Diyarbakır surları, Nemrut hakkında detaylı bilgi edinen Aydınlılar, turda eğlenceli zaman geçirmelerinin yanı sıra Şanlıurfa kebabı, Gaziantep baklavası, Diyarbakır çiğeri gibi birbirinden lezzetli yemekleri de tatma şansı yakalıyor.

Aydinlilar Rotayi Gapa Cevirdi 505620 Bcb67Dd233Bd9Cff1Bebc668D4Cffbd8

EN FAZLA TUR DÜZENLEYEN İLK 3 ACENTEDAN BİRİSİ OLDU

Konuyla ilgili açıklama yapan Fibar Tur işletmecisi Fırat Barışık, “Karadeniz turumuzu, çok güzel tamamladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ege Bölgesi’nden Karadeniz’e en fazla tur düzenleyen ilk 3 acentadan birisi olmayı başardık. Bundan dolayı gururluyuz. Karadeniz turu için bizi tercih eden tüm vatandaşlarımıza, çok teşekkür ediyoruz. Karadeniz’in ardından GAP turlarımıza başladık” dedi.

Aydinlilar Rotayi Gapa Cevirdi 505620 3C3F9Bd2C386Efeb8E7A4Ed06E39Eb71

TAM ZAMANI

Aydnlıların Karadeniz gibi GAP turuna da ilgi gösterdiğini anlatan Barışık, şunları kaydetti:
“GAP turlarımıza da ilgi oldukça iyi. Aydın’dan GAP bölgesine her hafta cuma günü bir otobüs, yola çıkıyor. GAP, şu anda ülkemizde mevsim olarak gidilebilecek en güzel yerlerden birisi. Bu turumuz, 5 günü konaklamalı olmak üzere toplam 7 gün sürüyor. Turumuza katılan vatandaşlarımız, toplam 7 il görüyor. Bu illerin kültürünü, tarihini, doğal güzelliklerini bizzat görerek tanıyor, lezzetlerini yerinde tadıyorlar. Tabi kendilerine tecrübeli rehberlerimiz eşlik edip, en iyi otellerde konaklıyorlar. Oldukça keyifli bir turumuz.”

Aydinlilar Rotayi Gapa Cevirdi 505620 A6F67E6Ac4F40E1B2111Cc7A1B6D69D1

FİYAT GARANTİLİ

Fibar Tur olarak, Aydınlılara GAP turu için en iyi fiyat ve en iyi otel garantisi verdiklerini de dile getiren Barışık, GAP’ın mutlaka görülmesi gereken yerlerden birisi olduğunu vurgulayarak, tüm vatandaşları GAP turuna katılmaya davet etti.

Muhabir: EMRAH DİNÇER